Cum își educă fiicele Sânziana Buruiană. La ce este foarte atentă vedeta: „Se aud tot felul de zvonuri” /EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Sânziana Buruiană, sursa foto: Facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Sânziana Buruiană, sursa foto: Facebook

Sânziana Buruiană este o mamă activă în viața fiicelor sale. Într-un interviu exclusiv am reușit să aflăm modalitățile prin care vedeta contribuie activ la dezvoltarea mezinelor sale.

Sânziana Buruiană ne-a acordat un interviu exclusiv în legătură cu viața ei ca mămică și cum face față creșterii celor două fetițe minunate pe care le are, Iza, fata cea mare, care venit pe lume în 2016, și Antonia, mezina familiei, care s-a născut în octombrie 2020, având doar trei anișori. Vedeta a împărtășit cu noi ultimele sale experiențe și metodele prin care încearcă să-și educe într-un mod cât mai eficient fiicele. Având parte de o conversație bogată cu Sânziana, am reușit să subliniem câteva dintre metodele pe care le folosește protagonista în calitate de mamă întru educarea copiilor. După cum a transmis și aceasta, împărtășirea experiențelor proprii poate ajuta la dezvoltarea unor noi perspective în ceea ce privește creșterea copiilor.

Combate temperaturile prin a frecventa piscina, dar și pentru a asigura activitatea fizică necesară  fiicelor ei

Sânziana a început prin a ne spune cum își petrece această vară, cum trăiește fiecare clipă și ce activități pregătește pentru fiicele sale. Ea alocă o bună parte din timp găsirii unor activități interactive pentru fiicele sale, dovedind că este o mamă cât se poate de devotată și responsabilă.

„Îmi petrec vara mai mult la piscine. În fiecare zi încercăm să găsim o activitate drăguță. Fata ce amare merge și la înot. În general iubesc plaja și soarele așa că...toată vara vom sta la plajă.”, ne-a spus, în exclusivitate, Sânziana Buruiană.

Pune accent pe sport

Auzind planurile pe care le organizează zi de zi pentru cele două mezine, am întrebat-o pe celebritate dacă intenționat pune accent pe activitățile fizice și, mai ales, de ce. Răspunsul acesteia a fost cât se poate de clar. Detaliul interesant este că, deși Antonia are numai trei anișori, mama ei a dorit includerea acesteia cât mai repede într-o activitate sportivă.

„Pun destul de mult accent și pe dezvoltarea fizică. Fiica cea mare face gimnastică, înot, dansuri. Cred că toate acestea o ajută și la sănătate și la fizic. Și cea mică, deși are doar trei anișori, a început și ea să facă gimnastică. Cred că un corp armonios se dezvoltă frumos dacă faci un pic de sport”, a mai spus Sânziana, pentru Spectacola.

Vedeta ne-a oferit câteva sfaturi în legătură cu combaterea căldurilor excesive din Capitală, acolo unde termometrele au arătat și aproape 40 de grade. Protagonista are o metodă nu la fel de comună ca majoritatea persoanelor, care folosesc aerul condiționat. Ea îmbină activitățile sportive ale fiicelor ei cu activitățile de agrement.

„Mergem la piscine sau tobogane pentru copii pentru a combate căldura. Decât să stai la aerul condiționat, care e destul de puternic, mai bine, cred eu, atunci când putem, ne răcorim la o piscină”, ne-a mai zis vedeta.

O săptămână în Grecia

Sânziana ne-a mai transmis că are planificată o vacanță de o săptămână, la final de august. Ei vor merge în Grecia, acolo unde au fost anunțate numeroase incendii din cauza vegetației uscate și a temperaturilor foarte ridicate. Cu toate acestea, la întoarcerea în țară, Sânziana va răsufla liniștită deoarece fiicele vor merge la grădiniță, respectiv școală, iar cu această ocazie ea va beneficia de o pauză binemeritată. Locația vacanței nu este aleasă la întâmplare. Deși au vizitat litoralul Mării Negre, vedeta consideră că în alte zone apa nu este la fel de poluată.

„O să plecăm la sfârșitul lunii august în Grecia, o săptămână. Apoi vor începe fetele din septembrie și școala și grădinița. Deci, spre finalul verii, va fi și mami mai liberă, în sfârșit. Mergem în altă zonă decât cea cu incendii. Eu, oricum, nu sunt așa de superstițioasă. Acum, dacă ar fi să ne luăm după toate calamitățile care se întâmplă, n-ai mai merge nicăieri. În Turcia, de exemplu au fost cutremurele. Până la urmă nu poți să te ferești asa, chiar de tot. Dar, oricum, acolo mi se pare mult mai curat decât la noi. Am fost și la noi la Marea Neagră, dar se aud tot felul de zvonuri legate de de zonă și îmi este puțin teamă. În sensul că ar fi poluată apa. Noi am intrat și nu s-a întâmplat nimic, dar de la zi la zi se pot întâmpla tot felul de lucruri.”, a mai punctat vedeta, în exclusivitate, pentru Spectacola.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel