Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu au îngropat securea războiului: ”Ne-am împăcat!” Ce s-a întâmplat atunci când s-au văzut după mult timp

Data publicării:
Sursa foto: Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu, instagram/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu, instagram/ colaj foto Spectacola

Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu au renunțat la rivalitate. Cele două vedete s-au împăcat.

Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu au îngropat securea războiului, după mai mulți ani în care nu și-au mai vorbit. Cele două dive au fost invitate în cadrul aceleiași emisiuni, acolo unde s-au și împăcat.

Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu au îngropat securea războiului

Sânziana Buruiană a mărturisit că s-ar fi împăcat de mai mult timp, însă nu s-au mai văzut de ani buni. Totodată, blondina a recunoscut că amândouă au fost nostalgice în momentul în care au fost difuzate câteva imagini cu ele de pe vremea în care făceau senzație împreună la televizor. 

„Da, ne-am împăcat. Zilele acestea am fost invitate într-o emisiune de televiziune, unde am depănat amintiri din anii de senzație când eram asistente de televiziune. Noi două ne-am împăcat demult, dar nu ne-am mai văzut de câțiva ani. Eu am fost plecată un an din țară cu munca, după am avut acel reality-show cu fetele. Nu am avut timp. Pot spune că s-au văzut fetițele, Rebecca și Iza, pentru prima dată. A fost o atmosferă plăcută atunci când ne-am văzut, mai ales că am revăzut imagini cu noi când făceam senzație împreună la televizor, dar și în prezentările de modă. Cred că sunt cam 15 ani de când ne cunoaștem.

Ne vom mai întâlni, eu și Andreea, dacă vor mai fi ocazii. Când ne-am văzut, a fost ceva ca și cum nu ne văzusem de ieri. Nimic schimbat. Am povestit despre fete mai mult, ce le place să facă, ce activități, unde le place să meargă”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Click.

Care a fost, de fapt, motivul de la care cele două au pus punct prieteniei

 Cele două dive nu și-au mai vorbit de ani buni, încă de la nunta Andreei Tonciu. Motivul scandalului dintre ele ar fi fost chiar mâncarea servită la restaurantul de lux unde a avut loc petrecerea. Blondina a avut mari probleme de sănătate din cauza mâncării. Cele două s-au certat atunci și nu au vrut să își mai vorbească ani buni. 

„Mi-a fost foarte rău. M-am ţinut de pereţi. Cred că am vomat de zece ori. Iniţial, am crezut că m-a deocheat cineva, dar apoi când am văzut că gluma se îngroaşă, m-am alarmat. Am intrat în panică atunci când cea mică a început şi ea să vomite. Am alăptat-o, dar nu m-am gândit că o pun în pericol.

E clar că ceva s-a întâmplat cu mâncarea acolo. Nu pot să cred că la un astfel de complex de lux se poate întâmpla aşa ceva. Acolo se fac nunţi de mii de euro. O să le fac reclamaţie. Nu este vorba doar de mine aici, ci de fetiţa mea, care nu este atât de rezistentă în faţa unor astfel de afecţiuni. Mă duc de urgenţă cu ea la medic să nu aibă vreo enterocolită”, declara, în acele momente, Sânziana Buruiană pentru Click!

Ctește și: Theo Rose revine cu greu pe platoul de filmare. Vedeta nu poate sta departe de micuțul Sasha: „Este prima oară când plec de acasă”

Laura Cosoi, victima anxietății după naștere. Artista este pregătită pentru al patrulea copil

Lucian Viziru este executat silit pentru o datorie. Cine i-a sărit în ajutor pentru a plăti suma

Anda Adam, lăsată cu ochii în soare de instanță. Care mai este situația vilei din Bragadiru, de unde a fost evacuată



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel