Rona Hartner și-a cumpărat loc de veci. Care este starea de sănătate a artistei, după ce a fost diagnosticată cu cancer: „Am fost jumătate paralizată”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Rona Hartner, captură TV/ Kanal D
Descriere foto: Sursa foto: Rona Hartner, captură TV/ Kanal D

Rona Hartner a dezvăluit care este starea sa de sănătate, după tratamentul cu citostatice. 

Rona Hartner a avut parte de momente grele, după ce medicii au diagnosticat-o cu cancer la plămâni în stadiul patru, cu metastaze. Șocul și mai mare a venit în momentul în care i s-a recomandat să își facă deja testamentul.

Rona Hartner și-a cumpărat loc de veci

Rona Hartner recunoaște că medicii nu au fost prea optimiști cu privire la starea sa de sănătate. Artista a început tratamentul cu citostatice, care, se pare că dau deja roade. Cu toate astea, artista susține că și-a cumpărat deja un loc de veci. 

”Acum sunt un pic mai împlinită de la cortizon, dar ăsta e singurul efect secundar pe care-l am, pentru că Dumnezeu a vrut să am un cancer care răspunde extraordinar la ultimul model de citostatice din lume, care este fără niciun efect secundar asupra mea.

Acest tratament este extraordinar și deja în trei săptămâni am trecut de jumătate. Așa este (nr. rezultatul analizelor este foarte bun). Doctorii mă trimiteau la notar să-mi fac testamentul, am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi, mi-am cumpărat loc de veci, dar Biserica e forță. Acum sunt vie, deși nu era prevăzut, am fost jumătate paralizată din cauza unei metastaze pe creier. Ieri am făcut două ore de sport, am mers 7-8 kilometri, am înotat. Pentru că am un tonus excepțional, acest medicament a dat înpoi metastazele, care în mod normal trebuiau să-mi facă criză de epilepsie. Merg pe panta bună, cred că într-o lună opresc tratamentul, fără să-mi fi pierdut părul, fără să fie avut nimic altceva, doar că nu mai am forță”, a spus Rona Hartner, în cadrul emisiunii prezentată de Cristi Brancu.

„Nu mă simt rău de la chimioterapie”

Un alt semn care indică faptul că Rona Hartner este o femeie puternică este faptul că vedeta suportă cu ușurință și ședințele de chimioterapie. Aceasta nu se află la prima experiență de acest gen și, dacă în trecut a fost ceva mai rău, în prezent aceasta spune că trece cu lejeritate peste aceste ședințe, din dorința de a se face bine cât mai curând.

„Nu mă simt rău de la chimioterapie, numai Dumnezeu putea să facă asta. O suport cu mare ușurință. Nu e ca prima chimioterapie pe care am avut-o pentru cancerul de colon pe care am suportat-o foarte greu, nu m-am plâns niciodată, dar a fost foarte grea. Aceasta este ușoară, lejeră, fără efecte negative”, a povestit Rona Hartner, într-un interviu acordat pentru ciao.ro.

S-a îmbolnăvit pe fond de stres

Mai mult, vedeta a dezvăluit și sursa principală care a adus-o în fața acestei boli necruțătoare. Rona este conștientă de faptul că s-a consumat extrem de mult în trecut cu fel de fel de probleme personale, lucru care a adus-o în pragul cancerului în faza 4.

„Acest cancer l-am făcut pe fond de stres. La începutul anului, Dumnezeu îmi spunea: „Stai liniștită, nu te agita, nu te stresa”, ceea ce eu nu am făcut. M-am agitat peste măsură pentru situații din familie dificile, de dormit nu am dormit aproape deloc. Luam câte 2-3 somnifere care mi-au dat peste cap corpul pentru că am vrut să fac eu totul. Deci sfatul meu este să încercați să va odihniți altfel poți claca cu totul”, a mai dezvăluit Rona Hartner, pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel