Roxana Nemeș este împotriva DIETELOR. Cum se menține în formă: „La mine asta funcționează de 7 ani”

Data publicării:
Roxana Nemeș, foto Instagram
Descriere foto: Roxana Nemeș, foto Instagram

Roxana Nemes a dezvăluit care este secretul siluetei sale și cum se menține în formă, de 7 ani încoace. 

Roxana Nemeș spune că nu este adepta dietelor și că a renunțat să își mai impună restricții alimentare. Formula adoptată de artistă pare că funcționează de minune, dacă ne uităm la silueta ei. Ea recunoaște că are grijă la cantitățile de alimente consumate, încă nu își refuză nicio poftă. 

„Pentru că mereu mă întrebați cum am slăbit și cum mă mențin, vreau să abordez un subiect care, din punctul altora de vedere, nu o să fie privit tocmai ok și o să fiu judecată… Nu sunt specialist în diete. Nu spun nu dietelor. Fiecare face ce crede că e mai bine pentru el sau organismul/corpul lui. Dar părerea mea personală este că a duce o viață cât de cât sănătoasă (asta implică sport, măsură la mâncare și no stress, cât se poate) te face să te simți fericit, fără frustrări…”, le-a dezvăluit Roxana Nemeș pe rețelele de socializare.


Regula pe care o urmează de 7 ani


Vedeta susține că de șapte ani urmează o singură regulă: aceea a moderației. Chiar dacă mănâncă tot ce poftește, artista are grijă să consume cantități mici. De asemenea, ea se bazează și pe sport și tratamente corporale pentru a-și menține greutatea.

„Scopul nostru în viață este să muncim, să fim happy, mulțumiți cu noi și cu tot ce realizăm. Nu să fim cât mai slabi sau să ne stea mintea doar la câte calorii mâncăm pe zi! My opinion!  La mine asta funcționează de 7 ani încoace, de când am renunțat la diete. Mănânc de toate, dar puțin. Îmi trăiesc viața frumos. Îmi fac plăcerile și poftele, dar în același timp, fac mișcare, anumite proceduri de menținere, și alerg pentru a-mi face o viață frumoasă!

Chit că am cu 2 kg în plus sau în minus. Așa că, eu zic să nu mai lăsați gândul să vă chinuie că v-ați îngrășat câteva kilograme și trebuie urgent să le dați jos. Că la fel de repede le veți și pune.  Trăiți-vă viață frumos, dar cu măsură! PS: Autenticitatea, naturalețea și bucuria de viață atrag mult mai mult!”, a mai spus ea. 

Drama trăită de Roxana Nemeș. Diagnosticul de endometrioză, operația și speranța că va deveni mamă: „E o boală care nu te omoară, dar te chinuie”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel