Romică Țociu, despre primii bani câștigați: „Vara plecam pe litoral şi vindeam gogoşi sau sucuri pe plajă”

Data publicării:
Romică Țociu, captura foto Youtube
Descriere foto: Romică Țociu, captura foto Youtube

Romică Țociu a vorbit despre debutul său, dar și despre primii bani pe care i-a câștigat. 

Romică Țociu a cucerit publicul cu umorul său. Îndrăgitul actor este prezent pe scenele teatrelor, dar și în lumina reflectoarelor de zeci de ani. De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat cum a început totul, dar și cum și-a câștigat primii bani. Romică Țociu a mărturisit că pe când avea 17 sau 18 ani, vara, mergea pe litoral și era vânzător.

„Primii bani i-am câștigat lucrând la mare. Vara plecam pe litoral şi vindeam gogoşi sau sucuri pe plajă. Am făcut parte şi din brigăzile artistice ale momentului. În clasa a 12-a, la proiectul de final, pe care trebuia să îl scrii tehnic, eu am reuşit să îl scriu cu mâna liberă. Le scriam colegilor din armată felicitări şi tot felul de texte… Am făcut de toate, crede-mă!”, a declarat actorul.

Romică Țociu și Cornel Palade au mărturisit că au consumat substanțe interzise: "În America, acolo, este legal"

Romică Țociu: „Dintotdeauna mi-am dorit asta”

Romică Țociu a recunoscut că și-a dorit dintotdeauna să devină un actor de renume. Totodată, actorul a precizat că a avut mulți mentori care l-au susținut în acest drum.

„Dintotdeauna mi-am dorit asta. Am început la 5 ani, când am furat cutia sertarului noptierei bunicii mele și am ieșit în fața porții cu o cutie și un acordeon și am început să cânt. După asta, am urcat pe scenă la un cinematograf de vară, am spus o poezie și am primit aplauze. În clasa a 12-a am primit rolul bufonului în «A douăsprezecea noapte», după care am început să joc alături de amatori. Am făcut asta timp de 10 ani, am fost la toate marile festivaluri de umor din țară și am câștigat toate premiile. Am știut dintotdeauna că asta este meseria mea. Unii s-ar bate cu pumnul în piept, spunând că marii actori sunt mentorii lor, dar pentru mine au fost aceia care m-au descoperit la grupul artistic CFR Craiova, pentru că au simțit în mine un mare potențial.


A doua persoană care m-a văzut și m-a ajutat să ajung la Teatrul muzical din Galați a fost Cornel Palade, apoi regizorul Bițu Fălticineanu de la Teatrul Constantin Tănase, pe care nu am să îl uit niciodată, pentru că a făcut un lucru pe care nimeni nu l-a făcut, acela fiind de a mă pune într-un spectacol alături de Draga Olteanu-Matei, unde am jucat timp de 10 ani. Mai apoi, norocul meu a început să se confirme și să meargă ca uns, fiindcă am reușit să îi cunosc pe marii actori Dem Rădulescu, Jean Constantin, alături de care am lucrat zeci de ani și am fost în nenumărate turnee. Cred că m-a iubit Dumnezeu să primesc această șansă în viață”, a mai spus el pentru viva.ro.

Citește și: Romică Țociu, adevărul despre prietenia cu Cornel Palade. Motivul pentru care nu mai apar împreună: „La noi este ca într-o căsătorie”

Romică Țociu, SECRETUL căsniciei după 27 de ani: Eu am fost mai agitat. Îi sunt recunoscător Nicoletei

Bella Santiago, cel mai important sfat pe care l-a primit de la Teo Trandafir: "Am învățat că..." Ce spune artista despre plecarea de la Kanal D / EXCLUSIV /

Marius Elisei, prima reacție după ce Oana Roman a spus că lucrurile din căsnicie nu merg într-o direcție bună: „Prefer să fiu criticat, decât să spun adevărul”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel