Romică Țociu și Cornel Palade au mărturisit că au consumat substanțe interzise: "În America, acolo, este legal"

Data actualizării: | Data publicării:
Romică Țociu și Cornel Palade, captura foto Youtube
Descriere foto: Romică Țociu și Cornel Palade, captura foto Youtube

Romică Țociu și Cornel Palade au recunoscut că au consumat substanțe interzise în America. 

Romică Țociu și Cornel Palade sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri de actori din România. De mai bine de 20 de ani, au amuzat generații întregi cu aparițiile lor la TV sau cu spectacolele de revistă. 


În ultima perioadă s-a zvonit că cei doi s-ar fi certat și de aceea nu au mai apărut împreună în emisiunile de televiziune. Invitați în podcastul lui Cătălin Măruță cei doi actori au depănat amintiri din perioada în care susțineau spectacole în toată lumea și au vorbit despre cele mai frumoase experiențe pe care le-au trăit împreună. 


Romică Țociu și Cornel Palade au recunoscut în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, în cadrul jocului "Am/N-am" că au consumat substanțe interzise când au fost în America. 


"Noi la cât ne pricepem, ar putea să fi fost altceva. E ca baba aia care vindea din astea la piață și au băgat-o la domiciliu. A zis că vindea leuștean. În America, acolo, consumul este legal. Las Vegas, minune. Romică știi ce spunea? 'Țociule, te-am pupat, la revedere, nici eu nu pot să te suport, acum sunt un alt Țociu', vorbea el cu el.", au povestit cei doi actori. 


Chiar dacă s-a vehiculat că cei doi s-ar fi certat, Romică Țociu și Cornel Palade au spus că formează în continuare unul dintre cele mai apreciate cupluri de actori din România, doar că oamenii se așteptau până acum să îi vadă doar la televizor. 


"Oamenii ne urmăresc, vor să ne vadă împreună, noi suntem împreună, nicio problemă, asta este situația. Normal că mă văd, eu înainte de Romică am fost singur. Cuplu există, dar lumea era învățată să ne vadă pe sticlă, nu?", a declarat Cornel Palade în urmă cu ceva timp. 


Cum s-au cunoscut cei doi actori 


„Cred că întâlnirea mea cu Cornel a fost pusă la cale de Dumnezeu pentru că lucrurile pe care le-am făcut împreună numai El le putea ticlui atât de bine, ca noi doi să fim împreună 32 de ani. Eu cred că în lucrul ăsta, că am fost făcuți unul pentru celălalt. 


Eram la Teatrul Muzical din Galați, iar colegul meu de scenă Gigi Panaitopol (...) și un domn regizor care punea un spectacol la noi, i-am zis „măi Nea Gigi al meu cam șchioapătă, îl doare piciorul. 


M-a dus la Clubul Cfr din Galați, unde se ținea Festivalul Brigăzilor Artiștilor Cfr din țară. Și a venit și Clubul Cfr Craiova cu un spectacol de satiră. Și intră o așchie de om cu un ciuf așa în cap și juca un rol, client din tren. Și mi-a plăcut și spectacolul dar mi-a plăcut el în special, era haios. Adică era ce îmi trebuia mie, asta mă interesa. Mi-a plăcut, am vorbit cu Romică. Am vorbit cu conducerea și am aranjat o vizionare la Teatrul Leonard pe scenă”, a dezvăluit Cornel Palade în podcastul găzduit de Cătălin Măruță.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel