Romică Țociu, adevărul despre prietenia cu Cornel Palade. Motivul pentru care nu mai apar împreună: „La noi este ca într-o căsătorie”

Data publicării:
Romică Țociu și Cornel Palade, captură video YouTube
Descriere foto: Romică Țociu și Cornel Palade, captură video YouTube

Romică Țociu a dezvăluit motivul pentru care nu a mai colaborat cu Cornel Palade. 

Romică Țociu și Cornel Palade au cucerit publicul cu umorul lor. În ultimii 33 de ani, cei doi au jucat împreună în sute de spectacole, au prezentat emisiuni și au realizat o mulțime de proiecte. În ultimii doi ani, cei doi actori au apărut foarte rar împreună și s-au implicat în proiecte separat. 

Romică Țociu spune că prietenia lor nu a suferit nicio modificare, însă carierele lor au luat-o pe drumuri separate, acesta fiind implicat în proiectul „Te cunosc de undeva”. La rândul său, Cornel Palade a început un proiect muzical. 


„Noi nu am mai fost văzuți de peste doi ani împreună, pentru că a fost pandemie. Iar eu am avut șansa extraordinară de a participa la „Te cunosc de undeva! două ediții la rând, și de aici au tras oamenii concluziile. Dar nu este așa. La noi este ca într-o căsătorie, până când moartea ne va despărți. Niciodată și cu nimeni altcineva nu aș putea să fac asta, decât cu bunul meu coleg și prieten Cornel Palade. Relația dintre noi este extraordinară, ne sunăm în fiecare zi, ne facem planuri, muncim, mai avem spectacole, mai așteptăm proiecte. Important este că suntem împreună și sănătoși”, a declarat Romică Țociu pentru Viva. 


Cum s-au cunoscut Romică Țociu și Cornel Palade


„Eu și Cornel ne-am cunoscut la Galați, unde el era deja actor, iar eu venisem la un festival al brigăzilor regionale CFR din România. Era decembrie 89 și Cornel l-a rugat pe un regizor de la București să le pună în scenă la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă Nae Leonard din Galați un spectacol. Cornel voia să lucreze alături de un coleg mai tânăr, iar regizorul a sugerat să meargă împreună până la clubul CFR pentru a vedea „pe unul tare de la Craiova. Cornel a venit, m-a văzut și m-a plăcut.

De asta am zis că el a fost unul dintre mentorii mei. A fost visul meu, așa că, atunci când am fost întrebat dacă nu vreau să merg, nu am putut rata șansa. Am dat o probă la Nae Leonard, iar în martie, după Revoluție, am ajuns la teatru, și de acolo toată viața mea s-a schimbat”, a mai spus actorul pentru sursa citată. 

 

Romică Țociu și Cornel Palade au mărturisit că au consumat substanțe interzise: "În America, acolo, este legal"

 

Romică Țociu și Cornel Palade au recunoscut, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, în cadrul jocului "Am/N-am" că au consumat substanțe interzise când au fost în America. 


"Noi la cât ne pricepem, ar putea să fi fost altceva. E ca baba aia care vindea din astea la piață și au băgat-o la domiciliu. A zis că vindea leuștean. În America, acolo, consumul este legal. Las Vegas, minune. Romică știi ce spunea? 'Țociule, te-am pupat, la revedere, nici eu nu pot să te suport, acum sunt un alt Țociu', vorbea el cu el.", au povestit cei doi actori. 


Chiar dacă s-a vehiculat că cei doi s-ar fi certat, Romică Țociu și Cornel Palade au spus că formează în continuare unul dintre cele mai apreciate cupluri de actori din România, doar că oamenii se așteptau până acum să îi vadă doar la televizor. 


"Oamenii ne urmăresc, vor să ne vadă împreună, noi suntem împreună, nicio problemă, asta este situația. Normal că mă văd, eu înainte de Romică am fost singur. Cuplu există, dar lumea era învățată să ne vadă pe sticlă, nu?", a declarat Cornel Palade în urmă cu ceva timp. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel