Bella Santiago, cel mai important sfat pe care l-a primit de la Teo Trandafir: "Am învățat că..." Ce spune artista despre plecarea de la Kanal D / EXCLUSIV /

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Bella Santiago a vorbit despre plecarea de la Kanal D, în exclusivitate pentru Spectacola.

Bella Santiago a fost subiectul de discuție a primelor pagini, în ultima vreme, după ce s-a zvonit faptul că aceasta nu va mai reveni în platoul emisiunii Teo Show, din toamnă. În exclusivitate pentru Spectacola, artista a clarificat situația și a spus că zvonurile sunt adevărate, iar poziția sa în cadrul acestei emisiuni este foarte incertă. Mai mult, artista ne-a mărturisit faptul că trustul nu le-a oferit nicio explicație, atunci când a decis scoaterea emisiunii temporar de pe post, această decizie fiind una extrem de neașteptată și pentru vedetă. 

"S-a încheiat foarte repede experiența de la Teo Show, chiar a fost o surpriză pentru toți că s-a încheiat atât de repede. Nu a spus nimeni nimic și brusc ne-au spus că o să intrăm în vacanță. În septembrie va reveni Teo show, dar încă nu știu sub ce formă o să fie, mie încă nu mi-au zis nimic. Dar eu sunt ok, am concerte, cânt, am o vară plină, sunt foarte ocupată.", a dezvăluit Bella Santiago în exclusivitate pentru Spectacola. 

Care este cel mai important sfat pe care Bella Santiago l-a primit de la Teo Trandafir

Chiar dacă nu a primit încă nicio veste de la Kanal D, Bella Santiago ne-a mărturisit faptul că își dorește în continuare o carieră în televiziune. De asemenea, aceasta ne-a dezvăluit și care este cel mai important sfat pe care l-a primit de la Teo Trandafir, cu care a reușit să lege o relație foarte specială.

"Îmi place să lucrez la televizor și să fiu acolo în fiecare zi. Eu cunosc multă lume, mulți artiști din România și învăț foarte multe lucruri de la ei. Am învățat foarte multe lucruri și de la Teo. Un sfat important pe care mi l-a dat Teo a fost: Când ești la ecran, trebuie să fii natural, cum ești tu, pentru că oamenii care se uită la televizor simt cine este sau nu natural, și atunci este mai bine să fii cu adevărat cine ești tu și la televizor.", ne-a mai mărturisit artista.

Bella Santiago are o pasiune pentru gătit

"Eu în fiecare zi le-am gătit în platou și, de fiecare dată când gătesc, îi pun mâncare și lui Teo, pentru că îmi este foarte drag de ea, o iubesc foarte mult. Îl iubesc și pe Mihai Mitoșeru, dar el nu prea mănâncă (râde), el ține dietă, dar uneori mai scapă și mănâncă și el. Teo spune că e foarte bună mâncarea și nu se poate abține nici el mereu. Îmi place foarte mult să gătesc orice e prăjitură, mâncare, îmi place să învăț.", a continuat aceasta.

Artista a primit oportunitatea de a pleca în America Express

O decizie pe care artista o regretă acum este faptul că nu a plecat în experiența vieții ei și, anume, America Express. Aceasta se afla încă sub contractul celor de la Kanal D, când a primit oferta și nu știa ce avea să urmeze. 

"M-a sunat cineva și m-a întrebat dacă vreau să merg la America Express, dar în momentul acela eram deja la Kanal D și eram sub contract și nu am putut să plec. Eu am vrut să merg în acest concurs, chiar dacă mi-ar fi fost foarte greu fără fata mea. Ea e deja mare și înțelege tot ce ține de munca mea și mă susține.", ne-a mai spus solista în exclusivitate.

Cum se înțelege Bella Santiago cu fata ei 

Bella Santiago are o fetiță în vârstă de 9 ani, care se aseamănă extrem de mult la fizic cu mama ei. Artista spune că încearcă să devină cea mai bună prietenă a micuței, pentru ca, în schimb, aceasta să îi povestească toate lucrurile care o frământă.

"Eu încerc să fiu ca o prietenă cu ea și încerc să vorbesc cu ea orice, ca să fie cât mai deschisă cu mine. Vreau să simtă că nu sunt doar mama ei, ci și cea mai bună prietenă a ei.", ne-a mai mărturisit Bella.

Când vine vorba de cariera pe care își dorește să o urmeze, fiica Bellei Santiago vrea să meargă pe un drum total diferit, față de artistă.

"Ea a cântat la pian, dar a zis că nu vrea să fie cântăreață ca mine, pentru că a văzut în pandemie că nu am avut activitate (râde). A spus că vrea să fie arhitect sau designer.", a continuat ea.

Care este cel mai important sfat pe care Bella Santiago i l-a dat fetei ei

Bella Santiago a trecut prin încercări dificile, până acum, cel mai greu moment fiind reprezentat de momentul în care a fost părăsită de bărbatul care a lăsat-o însărcinată, fiind nevoită să își crească singură copilul. În acest sens, artista a făcut sacrificii uriașe pentru a-i oferi micuței toate condițiile de care are nevoie. Pentru că este conștientă de lucrurile prin care a trecut, vedeta îi dă mereu micuței ei un sfat prețios, care să o însoțească în fiecare zi.

"Nimic nu este ușor, asta îi spun mereu fetei mele. Trebuie să muncești, dacă vrei să ajungi unde vrei și trebuie să fii puternică. Dacă vrei să obții ceva în viață, trebuie să muncești.", a conchis vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel