Romică Țociu, SECRETUL căsniciei după 27 de ani: Eu am fost mai agitat. Îi sunt recunoscător Nicoletei

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Romică Țociu
Descriere foto: Sursa foto: Romică Țociu

Romică Țociu are o căsnicie extrem de lungă cu soția sa, acesta dezvăluind care sunt lucrurile ce îi ajute pe cei doi să funcționeze mai departe și să se înțeleagă bine.

Romică Țociu și soția sa, Nicoleta, au o căsnicie extrem de longevivă, îndrăgitul om de televiziune declarându-se a fi un familist convins. Întrebat despre secretul căsniciei sale, acesta spune că soția sa este răspunsul, ea fiind cea care știe să echilibreze situațiile și să le pună cap la cap. 

"Secretul căsniciei de 27 de ani cu Nicoleta nu pot să îl spun eu, pentru că eu am fost mai agitat, am avut o viață mai agitată, însă Nicoleta a știut de fiecare dată să pună lucrurile în ordine și să meargă mai departe. Sunt un familist convins, îmi iubesc copiii foarte mult, și asta a făcut ca relația noastră să meargă mai departe. Sunt un om care își iubește foarte mult apropiații și ar face orice pentru ei. Îi sunt foarte recunoscător Nicoletei că m-a înțeles și a știut să treacă peste toate greutățile, pentru că viața noastră nu e doar ce se vede la televizor, și noi avem facturi de plătit, și noi mai rămânem fără bani, și copiii noștri au probleme… Trăim normal, suntem oameni normali.", a declarat Romică Țociu potrivi viva.

Ce spune Romică Țociu despre gelozie

Romică Țociu spune că gelozia nu este o caracteristică care să le definească relația. Soția sa nu are acest defect, pentru că, dacă fi avut nu ar fi rezistat atât de mult căsnicia, spune el. Meseria pe care o are îl pune deseori în diferite ipostaze, pe care nu are cum să le evite.

"Dacă era geloasă, nu știu dacă încă mai era cu mine. Cred că e geloasă, mai ales că eu și arăt foarte bine. Toată viața am fost un răsfățat din punctul acesta de vedere. Peste tot pe unde am lucrat, la Tănase, la Teatrul Muzical de la Galați, la Bingo, acum la „Te cunosc de undeva!, eram înconjurat de balerine, de femei frumoase.", a mai spus acesta.

Dacă la soția sa nu a simțit vreodată vreo urmă de gelozie, acesta spune că el a mai experimentat acest sentiment, dar în cantități mici, controrabile.

"Nicoleta este o femeie foarte frumoasă și acum. Ea este cu 10 ani mai tânără ca mine, iar atunci când am luat-o, pe la 21-22 de ani, era foarte frumoasă. Avea picioare lungi, avea un zâmbet frumos, iar frumusețea ei se vede și la copiii mei. Am niște copii foarte frumoși, pe care îi iubesc foarte mult şi de care sunt foarte mândru. Sigur că mă mai gândeam când plecam în turneu „cum las eu femeia asta singură acasă?, dar nu mi-a dat niciodată motive să mă îngrijorez pe tema asta. Gelozia, în cantităţi industriale, poate să distrugă căsnicii.", a mai dezvăluit Romică Țociu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel