Marius Elisei, prima reacție după ce Oana Roman a spus că lucrurile din căsnicie nu merg într-o direcție bună: „Prefer să fiu criticat, decât să spun adevărul”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman și Marius Elisei, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman și Marius Elisei, instagram

Marius Elisei a avut o primă reacție, după ce Oana Roman a dat de înțeles că lucrurile între ea și soțul ei nu mai funcționează ca înainte. 

Oana Roman și Marius Elisei împlinesc 8 ani de când au decis să-și unească destinele. Totuși, această perioadă a fost și ea umbrită de câteva evenimente negative, pentru că cei doi au divorțat, în urmă cu un an. După o perioadă în care au stat despărțiți, aceștia și-au dat seama că sunt suflete pereche și au decis să-și oficializeze din nou relația. Acum însă, Oana Roman pare că este din nou în pragul divorțului, făcând o serie de dezvăluiri care au uimit pe toată lumea.

”Eu am încercat foarte mulți ani să îi explic și să mă mulez și să accept niște lucruri, nu se poate. Este clar că eu asta sunt și asta este viața mea, munca mea e asta, menirea mea este să fac asta, noi am vorbit de-a lungul anilor de zeci și sute de ori. Am ajuns în punctul în care am senzația că vorbesc doar eu și mă aud singură.

Numai că eu nu consider că lucrurile merg în direcția care trebuie, din păcate. Cel puțin în ultima vreme. Probabil că este și o problemă a, nu știu, caracterului pe care îl am eu. Eu am evitat și evit în general să mă plâng sau să dezbat lucruri... Se spune că rufele se spală în familie”, a declarat Oana Roman la X-tra Night Show.

Oana Roman renunță la nunta cu Marius Elisei. Vedeta explică de ce: "Cred ca e mult mai bine așa"

Oana Roman se gândește la divorț

În timp ce fiica lui Petre Roman spune că ea nu ar avea de suferit, în urma divorțului, aceasta își face griji pentru Isa, care ar trebui să stea cu ambii părinți.

"Eu cu mine sunt foarte bine, pentru Isa nu este ok ce se întâmplă, dar nici să trăiască într-o casă în care atmosfera nu e ok. Eu nu voi renunța la demnitatea mea. Trebuie să găsesc o formulă ca acest copil să nu sufere.", a mai spus aceasta.

"În acest moment nu sunt fericiți nici eu, nici el"

"Eu nu-mi doresc un conflict cu el. Acum un jumătate, când ne-am despărțit el nu mai voia să vorbim deloc, dar când e un copil la mijloc nu poți să faci asta. Este o realitate pe care eu nu am vrut să o accept, dar suntem două persoane total diferite, crescute diferit. Eu l-am iubit real pe el, și el pe mine, dar iubirea nu mai e suficientă. În acest moment nu sunt fericită nici eu, nici el.", a mai declarat Oana Roman.

Oana Roman, în pragul divorțului: "Lucrurile se tot acumulează și simt că nu mai pot". De unde a pornit ruptura dintre cei doi

Marius Elisei: „Adevărul te costă scump”

La scurt timp după ce Oana Roman a recunoscut că lucrurile nu mai merg bine între cei doi, Marius Elisei a avut o primă reacție. Acesta a declarat că nu regretă nimic din viața aceasta, însă preferă să nu spună adevărul, chiar dacă va fi criticat. 

”Prefer să fiu criticat, decât să spun adevărul. Adevărul te costă scump(...) Nu regret nimic în viața asta, doar trei aspecte: 1,2,3. Sunt doar pentru mine”, a fost mesajul publicat de tatăl fetiței Oanei Roman pe rețelele de socializare.

Marius Elisei, despre lupta cu boala cu care a fost diagnosticat: ”Am început cu tratamente băbești”

Oana Roman, despre cea mai mare greșeală din viața sa. Abia acum a recunoscut: „Am greșit când eram tânără”

Oana Roman, fotografie emoționantă cu mama sa. Cum arată Mioara Roman după ce a fost externată din spital: „Ce ten poate să aibă la vârsta ei”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel