Raluca Podea, mărturii tulburătoare despre moartea tatălui său. Ce a ajutat-o să facă față durerii: „Câteodată simt că nu mai am puteri”

Sursă foto: Instagram/ Raluca Podea
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Raluca Podea

Raluca Podea a avut parte de experiențe dificile în ultimul timp. Momentul cel mai greu a fost când s-a simțit trădată de propria familie. Cum face față vedeta unei dureri inimaginabile.

Raluca Podea se confruntă cu o serie de provocări dificile. După pierderea tatălui său, vedeta a fost nevoită să facă față și altor necazuri, pe lângă războiul familial pentru moștenire. În ciuda tuturor acestor încercări, Raluca a demonstrat o forță interioară remarcabilă și a găsit puterea de a le înfrunta cu demnitate.

Credința în Dumnezeu

În timpul acestei perioade tulburi, ea a avut un sprijin neașteptat din partea unui aliat de neprețuit - credința în Dumnezeu. Raluca Podea a mărturisit că acest sprijin divin a fost cel care a ajutat-o să treacă peste toate greutățile din viața sa.

„Să știi că câteodată simt că nu mai am puteri, dar de fiecare dată Dumnezeu e lângă mine și nu mă lasă, Dumnezeu nu vine când îl chemi, vine când ai nevoie, iar atunci prefer să aștept, nu am cerut nimic, decât să avem sănătate. Am stat cu cumnata mea zi și noapte în spital să fie bine, rugăciunea și faptul că suntem oameni cu suflet bun și curat ne-a ajutat foarte mult”, a mărturisit Raluca Podea pentru spynews.ro.

Vezi și: Raluca Podea, îngenuncheată de durere, la un an de la moartea tatălui său. Cum a fost vizitată de părintele său trecut în neființă: „A venit efectiv un abur”

Vezi și: Raluca Podea, scandal de proporții cu rudele tatălui decedat. Vedeta a ajuns la poliție: „Mi-au blocat intrarea cu lumânarea”

Certuri cu cumnata

Acum un an, Raluca Podea a suferit o dublă lovitură: își îngropa tatăl, iar suferințele sale nu s-au oprit aici. După moartea părintelui său, liniștea ei a fost întreruptă de o luptă aprigă pentru moștenire, deschisă de membrii familiei. Într-un interviu emoționant, Raluca Podea s-a confesat și a împărtășit povestea sa dureroasă. A dezvăluit că a avut conflicte cu cumnata sa, care a fost diagnosticată de medici cu o șansă de supraviețuire de mai puțin de 1 la sută.

„Acum este bine, a avut șanse de 1% să supraviețuiască, este bine, are o ușoară afrazie, dar se va recupera în timp”, a spus Raluca Podea, potrivit sursei precizate.

Vezi și: Raluca Podea, probleme grave de sănătate. Ce se întâmplă cu vedeta: “Abia văd să merg”

Vezi și: Raluca Podea a dat-o în judecată pe Brigitte pentru calomnie. Ce sumă i-ar fi cerut ca daune morale: ”Trebuie să plătească pentru ce face”

Vezi și: Raluca Podea, devastată de durere. Care au fost ultimele cuvinte pe care tatăl ei i le-a spus nepotului său

Lupta pentru moștenire

Între Raluca Podea și unchiul său a izbucnit o adevărată luptă pentru moștenirea lăsată în urmă de tatăl vedetei. Fratele regretatului tată al Ralucăi nu renunță ușor, așa că aceasta a fost nevoită să înainteze un proces legal. Data procesului a fost stabilită pentru luna septembrie, iar Raluca Podea are încredere că justiția va fi de partea sa și că va obține ceea ce i se cuvine.

„Nu s-a mai întâmplat nimic, aștept că avem procesul în septembrie și nu s-a întâmplat nimic momentan, sunt convinsă că justiția îmi va face dreptate și se va împărți totul așa cum trebuie. Eu am încercat la început să vorbesc cu ei, nu s-a putut, dar nici nu mai insist că nu e cazul, de asta avem legi să le aplicăm, nu stau să mă rog de nimeni pentru ce mi se cuvinte mie și fratelui meu”, a mai spus Raluca Podea pentru sursa citată mai sus. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 27 iul 2023, 15:50 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience