Raluca Podea, probleme grave de sănătate. Ce se întâmplă cu vedeta: “Abia văd să merg”

Data publicării:
Sursa foto: Raluca Podea, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Raluca Podea, instagram

Raluca Podea se contruntă cu grave probleme de sănătate. Vedeta și-a anulat toate planurile. 

Raluca Podea trece prin momente delicate, după ce a fost infectată cu COVID-19. Vedeta a mărturisit că starea ei de sănătate nu este una bună, iar medicii îi administrează perfuzii periodic pentru a o pune pe picioare. 

Raluca Podea: „ Am avut perioade în care nu am putut să conduc”

“Am niște amețeli groaznice, abia văd să merg! Îmi face perfuzii în fiecare zi. Am avut Covid, am ieșit din perioada de carantină, dar încă sunt pozitivă. Cam de două săptămâni și jumătate, trei, sunt într-o stare super nașpa.

Adică perioada de incubare a Covid-ului perioada Covid-ului, acum, după recuperare. La spital nu am ajuns, vine acasă ( n.r. medicul) și îmi face perfuzii în fiecare zi. Nu aș vrea să mă duc să stau prin spital. Fără vitamine și fără să pot să iau medicamente să mă ridic din pat, nu am putut.

Trebuie să dorm, să stau în pat, să mă odihnesc… niște chestii ciudate. Eu nu sunt bolnavă, nu am boli…A fost foarte greu pentru mine din prisma faptului că am mari amețeli. Nu am direcție, mă iau valuri de amețeală. Am avut perioade în care nu am putut să conduc. Trebuia să plec în vacanță, trebuia să mergi să rezolv înscrierea copilului la școală, el trece în clasa a noua.'', a declarat Raluca Podea, în exclusivitate la Antena Stars.

Raluca Podea și-a anulat toate planurile

Vedeta a declarat că, din cauza stării sale de sănătate, a fost nevoită să își anuleze toate planurile. Mai mult decât atât, vedeta  a mărturisit că și-a înscris fiul la școală online deoarece nu s-a putut deplasa.

''Am făcut pe mail totul. M-am programat, vreau să merg să-mi fac niște controale la urechea internă. De o săptămână mă doare urechea și mă gândesc că poate Covid-ul mi-a afectat partea de ORL.“, a declarat Raluca Podea, în exclusivitate la Antena Stars.

Raluca Podea a fost infectată cu COVID-19 și anul trecut

Raluca Podea a povestit că nu mai putea să mânânce, nu mai avea gust și miros și avea picioarele foarte umflate, motiv pentru care a mers de urgență la spital.

„Eu port 35 jumătate, nu îmi mai intrau, acolo îmi venea bine 38. Am fost umflată, desfigurată, 3 zile fără gust, fără miros. Doar mergeam la baie și atât, am avut zile în care nu am mâncat nimic. (…) Mi-au făcut la spital testul și am ieșit pozitiv.

Am avut noroc că nu fusesem acasă, m-am simțit rău și nu m-am dus la părinți și la băiețel. Doctorii mi-au spus că plămânii nu au fost afectați, doar analizele sunt puțin modificate.”, a mai zis ea.

După o zi și o noapte petrecute în spital, Raluca Podea a mărturisit că și-a revenit destul de rapid, dar încă are anumite semne care sunt vizibile pe corpul ei.

„Mi-a mers bine tratamentul și am hotărât să merg acasă, am stat o zi și o noapte la Matei Balș. (…) Am fost fericită că nu au luat părinții mei și nici copilul. Și acum dacă te uiți la picioare, mai sunt umflată, dar și la față.

Și pe corp se vede când pui mâna că se albește pielea. Am acid hialuronic, mi-am topit din el, nu este din cauza asta. Mi-a afectat sistemul nervos, nu am putut să dorm noaptea și nici nu mai pot să dorm. Acum stau cu ochii pe pereți.”, a explicat vedeta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel