Raluca Podea, devastată de durere. Care au fost ultimele cuvinte pe care tatăl ei i le-a spus nepotului său

Data publicării:
Raluca Podea, captură video Kanal D
Descriere foto: Raluca Podea, captură video Kanal D

Raluca Podea este devastată de durere, după ce tatăl său a murit. Vedeta a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale tatălui său.

Raluca Podea trece prin momente cumplite, după ce tatăl său s-a stins din viață. Bărbatul era grav bolnav, de câțiva ani. Vedeta a povestit, cu durere în suflet, că a încercat din răsputeri să își salveze tatăl, însă boala incurabilă cu care a fost diagnosticat l-a luat mult prea devreme dintre noi. Raluca a mărturisit că ea și fiul ei, David, i-au fost alături părintelui său, dezvăluind și conversația emoționantă pe care cei doi, bunic și nepot, au avut-o înainte ca tatăl său să își de-a ultima suflare.

„Eu încă aveam speranță, nu mă așteptăm. Am fost devastată și sunt în continuare. Eu și David ne-am ocupat mereu de el. Lui i s-a făcut rău joi, am sunat salvarea, l-am întrebat dacă vrea să meargă la spital și a decis că da. Avea oxigenul 61, aparatul nu îl mai lua. (...) L-au băgat în urgență. (...) Înainte să plecăm la spital David și-a luat la revedere de la el, și-au spus că se iubesc.”, a declarat Raluca Podea în cadrul unei emisiuni TV. 

Raluca Podea, despre ultimele cuvinte pe care i le-a spus tatăl ei

„M-a sunat să chem asistentele să vină să îl schimbe, iar astea au fost ultimele cuvinte. A intrat în comă, a făcut septicemie, avea unul dintre plămâni afectat. (...) Ăsta a fost sfârșitul. Sunt terminată la propriu, nu mai pot.", a mai spus Raluca Podea.  

Tatăl Ralucăi Podea nu a știut diagnosticul real


Raluca Podea trăiește un coșmar, de câțiva ani. În 2019, medicii i-au pus un diagnostic crunt tatălui ei și i-au spus că va mai trăi doar câteva luni. Atunci, vedeta, împreună cu întreaga familie, au decis să-i ascundă tatălui său diagnosticul real, pentru a-l proteja de eventualele șocuri. 

Tatăl vedetei credea că are gastrită

Pentru a-i face ultima parte din viață mai ușoară, Raluca s-a apropiat mai mult de tatăl ei și a încercat să-i fie alături pe parcursul tratamentului. Bărbatul credea că suferă de gastrită și trăia cu speranța că se va vindeca.


Boala care l-a răpus

În realitate, bărbatul avea o tumoare la stomac, pe care medicii nu au putut să o oprească din creștere și care, într-un final, l-a ucis. 


Invitată în platoul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, Raluca Podea a povestit tot calvarul prin care a trecut în ultimii ani și cum ajunsese să aștepte sfârșitul tatălui ei, după ce medicii i-au spus că nu mai are nicio șansă de supraviețuire. 

„Vine la un moment dat momentul să și vorbești. Doctorii ne-au spus să ne pregătim de ce e mai rău, înainte de sărbători. Toată lumea mă întreba despre tata, cum e și am preferat să vin și să vorbesc despre asta. Starea lui s-a agravat foarte mult. E pur și simplu ca o legumă, nu se mai poate uita la televizor. În 2019 ne-am dat seama (n. red. că are probleme de sănătate). Am fost toți trei, i-a făcut endoscopie, eu nu eram pregătită de ceea ce o să urmeze. Mi-a zis din start, tatăl tău are cancer. Mi s-a făcut rău. Mi-a explicat că este o tumoare foarte mare, că mai are de trăit 6-9 luni. Asta se întâmpla în 2019. A fost cumplit pentru mine. Eu m-am albit în cap instant. Eu chiar mă ocup de tata și merg cu el la spital. Este o perioadă destul de grea.

Am mascat-o parțial, eu în sufletul meu nu eram ok. Mama îmi spune și acum că trebuie să fiu puternică. Nu pot, am fost cu el la toate investigațiile. Doctorii m-au sfătuit să nu îi spun. Tatăl meu nici în ziua de astăzi nu știe că suferă de această boală, știe că are o gastrită la stomac. Am apelat și pe afară, nimeni nu i-a dat mai mult de 9 luni de trăit. L-am operat în 2020, i-am scos 3 coaste. El îmi zicea că tot are dureri, noi îi ziceam că poate s-a lovit când era tânăr, de aceea i-am scos coastele. El asta crede. Și mama este o femeie foarte puternică, dar când îl vezi neputincios, e greu. Ea îl ajută să mănânce, nu a fost bolnav niciodată.”, a declarat Raluca Podea în cadrul emisiunii Teo Show, difuzată pe Kanal D, în urmă cu ceva timp. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel