Raluca Podea a dat-o în judecată pe Brigitte pentru calomnie. Ce sumă i-ar fi cerut ca daune morale: ”Trebuie să plătească pentru ce face”

Data publicării:
Sursa foto: Raluca Podea și Brigitte Pastramă, instagram/colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Raluca Podea și Brigitte Pastramă, instagram/colaj foto Spectacola

Raluca Podea continuă procesul cu Brigitte Pastramă. Vedeta a dat-o în judecată pentru calomnie.

Raluca Podea a decis să continue procesul cu Brigitte Pastramă, după ce aceasta ar fi jignit-o în repetate rânduri. În cadrul unui interviu a vorbit deschis despre ceea ce se întâmplă la momentul actual între ele.

Raluca Podea a dat-o în judecată pe Brigitte Pastramă pentru calomnie

Raluca Podea a declarat că s-a săturat de acuzațiile și jignirile brunetei, astfel că a apelat la Justiție pentru a opri acest lucru. Blondina spune că vrea să i se facă dreptate neaparat, întrucât fiul ei a avut de suferit mult din această cauză.

Totodată, Raluca Podea a ținut să precizeze că înainte imaginea sa era una curată, motiv pentru care Brigitte Pastramă trebuie să plătească pentru faptele ei și acuzațiile pe care le-a făcut.

”Nu vreau să comentez acest proces, continuă, e pe rol. Au fost acuzații grave, copilul meu a suferit. Am încredere că Justiția Română îmi va face dreptate. Înainte de scandalul cu ea, aveam o imagine curată, nu am apărut de mână cu vreun bărbat celebru, mi-am crescut singură fiul. Fiecare trebuie să plătească pentru ce face!”, a spus Raluca Podea pentru Ego.ro.

I-ar fi cerut daune de 100.000 de euro lui Brigitte Pastramă

Potrivit sursei citate mai sus, Raluca Podea ar fi cerut daune morale în valoare de 100.000 de euro de la Brigitte Pastramă, însă nu a vorbit despre acest subiect.

Cât despre divorțul dintre Brigitte Pastramă și Florin Pastramă, Raluca Podea a declarat că nu o interesează și nu vrea să mai audă de cei doi.

”Nu mă interesează divorțul lor, am o altă viață. Nu vreau să mai aud de ei”, a mai zis ea.

Citește și: Brigitte Sfăt, mesaj dureros pentru Florin Pastramă. Vedeta este dezamăgită: „După tot ce am făcut pentru tine, de ce eu?”

Brigitte Pastramă îi plătește chirie fostului soț, Ilie Năstase: „Nu suntem cu banii la pământ”

Bianca Drăgușanu, apel disperat, pe holurile spitalului: ”Iată-mă în fața unei situații pe care nu am vrut să o fac publică”

Andreea Marin, ALIMENTUL la care nu ar putea renunța niciodată: ”E pentru mine în capul listei preferințelor” EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel