Raluca Podea, îngenuncheată de durere, la un an de la moartea tatălui său. Cum a fost vizitată de părintele său trecut în neființă: „A venit efectiv un abur”

Raluca Podea, captură video Kanal D
Descriere foto: Raluca Podea, captură video Kanal D

Raluca Podea a făcut confesiuni dureroase, la un an de la moartea tatălui său. 

Raluca Podea a trecut prin momente grele, în urmă cu un an, când tatăl său s-a stins din viață. Moartea părintelui său a lăsat o durere de nedescris în sufletul vedetei. Acum, la un an de la tragicul eveniment, Raluca Podea a povestit cum a fost vizitată de tatăl său trecut în neființă. 

Raluca Podea, îngenuncheată de durere, la un an de la moartea tatălui său

Vedeta a povestit cum au surprins camerele de luat vederi din casă, spiritul tatălui său. Raluca Podea recunoaște că s-a speriat, dar în același timp se bucură când știe că tatăl său e în continuare alături de ea. 

“Tatăl meu, înainte să moară avea același vibe pe care îl avea și înainte. M-au sunat de la spital noaptea și mi-au spus că a intrat în comă. Îl visez foarte des pe tata. Timp de 40 de zile l-am visat doar în alb și negru. După care am început să îl visez ca și cum ar fi făcut încă parte din viața noastră.

Eu aveam montată o cameră de luat vederi acasă, în fața patului, unde dormea tata. Era doar copilul meu acasă. Camera aceasta se mișcă pe senzori, noi am lăsat-o așa. Chiar și acum e la mama mea. Copilul m-a sunat și mi-a spus că se mișcă camera, să mă uit repede pe imagini.

Când am auzit, m-am speriat, îți dai seama, pentru că nu era nimeni în cameră. Copilul era la baie, mama era afară cu cățeii. Când m-am uitat pe cameră, în același timp cu copilul la telefon, am înlemnit. A venit efectiv un abur. Tatăl meu obișnuia să poarte șepci. Chiar și atunci când l-am înmormântat, l-am înmormântat cu o șapcă cu albastru și alb.

Vreau să spun că exact așa a venit acel abur. Și se vede pe filmare că este un cap. Eu am înnebunit, fiul meu nu avea nicio treabă. Dar tata venise acasă, sufletul lui, energia. Noi suntem energie cu toții, la urma urmei. Am vorbit, am întrebat, am arătat filmulețul și altora”, a declarat Raluca Podea pentru FANATIK.

Raluca Podea, în lacrimi: “Îmi pare rău că nu l-am îmbrățișat de rămas bun”

Raluca Podea a recunoascut că cel mai mare regret al său este faptul să nu și-a luat la revedere de la el și că nu l-a îmbrățișat până ca acesta să plece la spital. 

“Chiar și acum am momente în care i-aș fi spus că îl iubesc sau poate aș fi fost mult mai apropiată de el. Aș fi vrut să îl îmbrățișez înainte să meargă la spital. Lucru pe care nu l-am făcut pentru că l-au luat foarte repede. I-am spus: ‘Pa tata, te iubesc!”. Nu a fost îmbrățișarea aceea cum ar fi de rămas bun. Băiatul meu și-a luat rămas bun de la el. Era la școală și i-am spus să vină repede acasă. În ultima perioadă am avut o relație apropiată, eu cu tata. El a fost un om mai puternic, mai ursuz. Îl interesa de noi, dar nu era genul acela cum a fost mama cu noi, sau cum sunt poate alți tați.Dar în perioada în care el a fost bolnav, eu l-am dus peste tot, operații, doctori, medici. Eu intram prima și vorbeam cu medicii, apoi intra el. Tatăl meu nu a știut niciodată de ce boală suferă”, a mai spus Raluca Podea.

Citește și: Raluca Podea, scandal de proporții cu rudele tatălui decedat. Vedeta a ajuns la poliție: „Mi-au blocat intrarea cu lumânarea”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 18 iun 2023, 15:40 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience