Radu Ștefan Bănică, cele mai importante lecții predate de tatăl său. Cum și-a educat copiii cunoscutul Bănică Jr: „Nu m-au pregătit pentru celebritatea mea”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ radustefanbanica
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ radustefanbanica

Radu Ștefan e un tânăr ambițios, iar tatăl său, celebrul cântăreț, a avut grijă să îl conducă pe drumul cel bun.

Ștefan Bănică Junior este un talentat artist cunoscut, având trei copii în total. Radu Ștefan este fiul său din relația cu Camelia Constantinescu, în timp ce fiica sa, Violeta, provine din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin. De asemenea, din căsnicia sa cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel numit Alexandru. Despre relația sa cu tatăl său faimos, Radu Ștefan a menționat că există o bună înțelegere și armonie între ei. De asemenea, a subliniat că are o legătură pozitivă și cu fosta soție a tatălui său, Andreea Marin. 

Vezi și: Andreea Marin îi interzice total Violetei acest lucru: „Nu pot fi de acord cu ceea ce se întâmplă în lumea tinerilor”

A moștenit profesionalismul

Radu Ștefan a dezvăluit pentru Gândul că a avut de învățat lecții importante de la părinții săi. Ce a preluat de la Ștefan Bănică este profesionalismul, un detaliu cheie în activitatea sa. El precizează că primul său eveniment a fost unul copleșitor, venindu-i să plângă atunci când a văzut mulțimea de pe scenă. Tatăl său nu a făcut excepții și l-a privit ca pe un alt artist invitat la eveniment.

”Profesionalismul, pe partea carierei. Prima oară când am fost pe scenă la Sala Palatului a fost în 2012. Am avut un moment cu tata. Îmi amintesc că primul impuls a fost să plâng de emoție, mai ales când am văzut atât de mulți oameni. Totul s-a întâmplat într-o secundă și cumva mi-am revenit imediat. E foarte exigent și nu face excepție. Eu n-am fost fiul lui atunci, am fost pur și simplu un invitat artist. Pe fișa postului, profesionalism. Nu există excepții”, a spus băiatul, pentru sursa precizată.

Vezi și: Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr., victima bullying-ului, la școală: "Pleacă de aici că, dacă vrea, tac-tu poate să-ți cumpere o fabrică de gume de șters"
Vezi și: Cum arată Lavinia Pîrva în costum de baie. Vedeta are o siluetă de invidiat la 37 de ani FOTO

Trebuie să aibă grijă în privința prestigiului familiei

Tânărul a mai precizat și că părinții săi nu au acordat atenție pregătirii pentru a deveni o celebritate în sens personal, ci, mai degrabă, l-au educat să fie atent în privința prestigiului familiei.

”Nu știu dacă m-au pregătit pentru celebritatea mea, cât pentru celebritatea familiei. De mic mi-au spus anumite reguli pe care ar trebui să le respect, reguli ce mi se par normale acum. Era vorba de imaginea tatei la mijloc. Nu pot să mă plâng. M-au învățat să fiu politicos, să am maniere, lucruri pe care ar trebui să le facă oricine.”, a mai adăugat acesta.

Vezi și: Andreea Marin, ALIMENTUL la care nu ar putea renunța niciodată: ”E pentru mine în capul listei preferințelor” EXCLUSIV
Vezi și: Radu Ștefan Bănică rupe tăcerea. Cum se înțelege, de fapt, cu Andreea Marin: „O știu de mic, de când s-a cuplat cu tata”

Cum se înțelege cu Violeta, sora lui

Radu a mai spus că se înțelege foarte bine cu sora sa vitregă, Violeta. El menționează că au un simț al umorului asemănător, lucru care evidențiază înțelegerea dintre ei.

”Foarte bine ne înțelegem. Are deja 15 ani și e o adolescentă feroce. Amândoi avem un simț al umorului relativ asemănător”, a mai punctat tânărul artist, pentru sursa menționată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel