Radu Ștefan Bănică rupe tăcerea. Cum se înțelege, de fapt, cu Andreea Marin: „O știu de mic, de când s-a cuplat cu tata”

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Marin și Radu Bănică, instagram/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Marin și Radu Bănică, instagram/ colaj foto Spectacola

Radu Ștefan Bănică a spus adevărul despre relația pe care o are cu Andreea Marin. 

Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Jr., a fost prezent joi seară la Gala Atipic Beauty 2022, un eveniment social umanitar, al cărui producător este chiar Andreea Marin. Fără să știe, prezentatoarea TV  a ajuns să împartă scena cu Radu Ștefan. Ulterior, Andreea Marin a declarat că  s-a bucurat enorm să îl aibă alături și a avut numai cuvinte de laudă pentru fiul lui Ștefan Bănică. La evenimentul organizat de ea, prezentatoarea TV i-a avut ca invitați, în sală, pe fiica sa, Violeta, dar și pe partenerul de viață, Adrian Brâncoveanu.

Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu Andreea Marin

Ulterior, fiul lui Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit cum se înțelege cu Andreea Marin. Tănărul a declarat că o respectă și că este un exemplu bun pentru sora sa, Violeta.

O știu de mic, de când s-a cuplat cu tata. Am o relație foarte frumoasă, este mama surorii mele, am un respect pentru ea, se poartă extraordinar cu mine și este o relație foarte frumoasă”, a declarat tânărul pentru viva.ro

Și relația cu sora sa, Violeta, este una foarte strânsă. 

„Este una foarte frumoasă, sunt foarte uimit cât de repede a trecut timpul și mă bucur că ne avem unul pe altul, suntem norocoși, avem discuțiile noastre, secretele noastre”, mărturisește Radu Ștefan.

Radu Ștefan Bănică are multe proiecte

Ștefan Bănică Jr. este foarte mândru de fiul său, Radu. Tânărul se ocupă de propria afacere și are planuri mari de viitor. 

„Am avut un an foarte ocupat și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut ce să fac. Mi-am deschis și un business vis-a -vis de Palatul Parlamentului și îmi ocupă timp, alături de facultate și de proiectele pe care le am. Din toamnă deschid stagiunea la teatru cu trei piese: un musical la Opera Națională, o piesă de teatru la Teatrul Național și încă un proiect foarte frumos, tot un musical, la Sala Gloria va fi. Așa că din octombrie vă aștept la teatru.

Radu Bănică: „Cu ajutorul lui Dumnezeu mă voi extinde”

Sunt și cu arta culinară, dar nu este doar o cafenea acum. Am construit o bucătărie și voi avea brunch, voi avea mic dejun, voi avea un mic prânz, ceva foarte ușor și seara cocktail-uri, prosecco, un pahar de vin. Este un început pe care l-am finanțat singur, este munca mea. Sunt sprijinit de mama foarte mult, mă ajută pentru că ea este în industria Horeca. Și am primit sfaturi de la ea. Mi-am dorit ceva mai urban deocamdată, sunt tânăr și noi, tinerii, obișnuim să mergem la o cafea, la un suc, la o limonadă și cu ajutorul lui Dumnezeu mă voi extinde cu o altă locație”, a povestit fiul lui Ștefan Bănică.

Ce spune Andreea Marin despre Radu Bănică

"Nu a fost ideea mea, deși sunt producătorul acestei gale, trebuie să spun că ideea a venit din exterior. A fost ideea altcuiva din grupul nostru și, într-adevăr, foarte potrivită. Mă bucur că Radu Ștefan – încă un copil pentru mine – cu talent a putut să abordeze atât partea de defileu de modă, cât și ca viitor actor, dar știm că deja el are spectacole și m-am bucurat tare mult să-mi fie alături.", a declarat Andreea Marin, pentru viva.ro după ce a împărțit scena cu Radu Bănică. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel