Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr., victima bullying-ului, la școală: "Pleacă de aici că, dacă vrea, tac-tu poate să-ți cumpere o fabrică de gume de șters"

Data publicării:
Descriere foto: Radu Ștefan Bănică, sursa instagram
Descriere foto: Descriere foto: Radu Ștefan Bănică, sursa instagram

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr., a trecut prin momente delicate, în perioada școlii. Tânărul a povestit cum a ajuns să fie victima bullying-ului.

Ștefan Bănică Jr se poate considera un bărbat norocos. Pe lângă cariera de succes, artistul se poate lăuda și cu cei trei copii ai săi, din cele trei căsătorii diferite.  Radu Ștefan este fiul cel mare al artistului, care calcă deja pe urmele tatălui său. 

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr., victima bullying-ului, la școală

Recent, tânărul a povestit că a fost victima bullying-ului, la școală, din cauza faptului că tatăl său era foarte cunoscut. Radu Ștefan Bănică a mărturisit că profesorii și colegii se purtau foarte urât cu el, motiv pentru care și-a dorit să plece din țară. 

„Nu-i așa lapte și miere cum crede toată lumea. Eu am vrut din școală să mă mut la privat. Nu neapărat privat românesc, cât privat internațional, unde nu erau români.Erau atât de multe răutăți între copii, darmite ce e acum între adulți. A fost ceva de groază. A fost oribil din punct de vedere al relațiilor mele și cu anumiți profesori, și cu colegii', a spus Radu Bănică, în cadrul unui podcast recent, relatează Fanatik.

Radu Ștefan Bănică: „Mi-au scos ghiozdanul pe geam”

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. își amintește toate răutățile pe care a trebuit să le îndure în acea perioadă. Acesta a povestit că, la un moment dat,c olegii i-au scos toate lucrurile din geantă.

„Au început să-și arunce lucrurile prin clasă, să-mi scoată ghiozdanul pe geam. «Ce? Pleacă de aici, că dacă vrea tac-tu poate să-ți cumpere o fabrică de gume de șters»', a povestit fiul cel mare al lui Ștefan Bănică.

„Am un nume cu o istorie, aşa că nu vreau să mă mai pun la mintea altora”

„Nu a existat niciun moment în care să vreau să nu fiu băiatul lui Ştefan Bănică. Însă, uneori, mi-aş fi dorit să nu fi fost o familie atât de cunoscută. Nu mi-a fost şi nu îmi este uşor să port acest nume celebru, pentru că, în anumite situaţii, s-au luat decizii în detrimentul meu pe baza acestui fapt, dar nu mă plâng. Am un nume cu o istorie, aşa că nu vreau să mă mai pun la mintea altora.„, a spus Radu Stefan pentru OK!Magazin.

Radu Ștefan a vorbit și despre relația pe care o are cu tatăl său. Potrivit acestuia, el și Ștefan Bănică Jr au o relație foarte strânsă. De asemenea, acesta a mărturisit că tatăl său îi dă cele mai bune sfaturi ori de câte ori simte nevoia.

„Când eram mai mic, îi ceream mai tot timpul. Însă acum aş putea spune că „am prins schema”. Dar da, mă sfătuiesc cu tatăl meu ori de câte ori simt nevoia”.

Ce relație are fiul lui Ștefan Bănică Jr. cu sora lui vitregă, Violeta

Radu Ștefan a declarat că se întelege foarte bine cu sora lui vitregă, Violeta, și că este  foarte bucuros atunci când petrec momente frumoase împreună

. „Am o relaţie foarte bună, ne vedem destul de des. Sora mea a mai crescut şi am început să ieşim şi noi prin oraş la un suc sau la o îngheţată, lucru pe care îl ador, iar cu fratele meu mai mic mă joc cât mă ţine, este foarte haios şi plin de energie”.

Violeta și Radu sunt foarte apropiați și față de fratele lor,Alexandru, chiar dacă acesta este mult mai mic decât ei. 


„Dacă pandemia poate avea și o parte bună, atunci e aceea că am reușit să petrecem foarte mult timp împreună. E un copil foarte jucăuș, energic și cu o personalitate puternică”, a mai spus Radu Ștefan Bănică pentru viva.ro

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel