Andreea Marin, ALIMENTUL la care nu ar putea renunța niciodată: ”E pentru mine în capul listei preferințelor” EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Andreea Marin a dezvăluit care este alimentul la care nu ar vrea să renunțe niciodată.

Andreea Marin este una dintre persoanele publice care continuă să surprindă publicul prin aparițiile ei perfecte, chiar dacă trecerea anilor nu o ocolesc nici pe ea. Cu toate acestea, vedeta pare că știe foarte bine cum să se mențină veșnic tânără, dar și ce să facă pentru a avea o siluetă cât mai perfectă. Totuși, când vine vorba despre alimentație, celebra prezentatoarea TV ne-a dezvăluit faptul că există un aliment la care nu ar vrea să renunțe niciodată. Nu este vorba despre ceva nesănătos, după cum era de așteptat.

SPECTACOLA: Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată. 

Andreea Marin: Pot renunța la orice, nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun tine loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor. 

Radu Ștefan Bănică rupe tăcerea. Cum se înțelege, de fapt, cu Andreea Marin: „O știu de mic, de când s-a cuplat cu tata”

Care este cea mai mare trăsnaie pe care Andreea Marin a făcut-o în copilărie

Andreea Marin și-a amintit cu nostalgie și despre perioada copilăriei, când nu era chiar cel mai exemplar copil. Din contră, aceasta le-a dat uneori mari bătăi de cap părinților, plecând de acasă fără urme. 

”Plecarea de acasă, cu păpușa în mână, la doar câțiva anișori, să caut casa bunicii unde bunii mei îmi făceau "ou în coajă", tare poftă-mi era!  Le-am dat bătăi de inimă părinților mei, norocul a fost că, în drumul meu, fără să vreau, am trecut pe lângă o groapă mare, se săpa fundația unei clădiri, iar tatăl meu, inginer constructor, coordona echipa și se afla acolo, jos. Când a ridicat privirea de sub cască, cine era pe marginea craterului? Andreea și păpușa ei, Răpănoasa. Așa o poreclisem, era mereu nepieptănată și arăta neîngrijită, pentru că mă jucam cu degetele fără oprire în părul ei.”, ne-a mai spus ea.

Andreea Marin și fiul lui Ștefan Bănică, Radu Ștefan, împreună pe scenă, la un eveniment. Imagini de senzație cu cei doi

Cel mai haios moment din viața vedei

Când vine vorba despre momentele amuzante pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei, Andreea Marin a avut parte de unul memorabil chiar în cadrul emisiunii pe care a prezentat-o.

”Penibil nu prea s-a întâmplat. Haios și cu emoții, căderea pe scările Surprizelor în direct, alunecând de sus până jos chiar la începutul emisiunii, într-o zi de 1 aprilie. Am avut o căderea elegantă, aș spune, nu a fost caraghioasă, m-am ridicat imediat și am spus ceva ce inspirația mi-a servit pe moment: "Bun găsit, e prima păcăleală de azi!" Publicul a reacționat minunat, întâi cu un gest de a se ridica să mă ajute, apoi, văzând redresarea, cu aplauze și zâmbete de bucurie. Dealtfel, eu sunt genul de om căruia îi place hazul de necaz, pe care îl prefer în loc de dramă sau victimizare.”, a mărturisit Andreea Marin pentru Spectacola.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Andreea Marin / EXCLUSIV

Ce și-ar fi dorit Andreea Marin să facă, dacă nu era televiziunea

Andreea Marin ar fi avut și un plan B, în cazul în care nu exista televiziunea. Aceasta spune că dragostea pentru copii ar fi împins-o să ajungă la catedră. 

”Educator, îmi plac mult copiii și ei se atașează de mine ușor.”, a mai spus ea.

Bianca Drăgușanu, DIETĂ. Care este alimentul la care nu ar putea renunța niciodată: „îmi cere corpul” EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel