Puya, discuție delirantă cu un fan, în timpul unui concert: „Păi tu îmi dai mie un leu dedicație?”

Data publicării:

Puya a avut o „mică” discuție cu unul dintre fanii săi, după ce a fost confundat cu un lăutar.

Puya, în cadrul unui concert, a avut o discuție cu unul dintre fanii săi. Întâmplare a avut loc după ce un participant din public a vrut să îi ofere artistului un leu pentru o dedicație. Observând că băiatul stă cu mână întinsă și cu leul în mână, artistul s-a apropiat de el pentru a îl întreba pentru ce e bancnota respectivă, iar răspunusl tânărului pare că l-a lăsat mască.

Vezi și: Scandal între Puya și Melinda, la America Express. Soția artistului, în sutien la autostop: „Ești dezbrăcată. Nu suntem pe plajă”

Vedeta a cerut oprirea muzicii de pe fundal, astfel încât să îl audă mai bine pe fanul său. În cele din urmă, băiatul îi oferea un leu, iar în schimb Puya trebuia să cânte o melodie aleasă de el:

„Ce zici? Dedicație? Ori ești nebun, ori faci mișto. Păi tu îmi dai mie un leu dedicație?”

Mai încolo, artistul l-a întrebat pe fan pentru cine dorește dedicația, dacă poate indica persoana „beneficiară”:

„Ia zi, pentru cine vrei tu să dai dedicație?”, iar răspunsul tânărului, cel mai probabil, l-a uimit pe artist, din nou: „Pentru toți șmecherii din clubul ăsta!”

Puya a continuat discuția și a ținut să precizeze că un leu este mult prea puțin, că nu poți cumpăra nimic doar cu atât. Ulterior, el i-a mai transmis băiatului că îl confundă cu lăutarii, în final lăsându-l să-și țină bancnota în buzunar.

„În primul rând, cu un leu... ce cumperi tu cu un leu? Cred că mă confunzi cu lăutarii, ei iau dedicații. Ca să-ți spun eu, așa, ca să nu te supăr, în primul rând ține-ți banii în buzunar, în al doilea, data viitoare, fă și tu rost de doi (N.R. 2 lei). Cred că ai greșit concertul.”

Vezi și: Puya: ”Fratele meu a murit mult prea devreme!”. Regretul cu care trăiește de peste 10 ani

Momentul când fanii au aruncat cu pantofi în Puya

În urmă cu ceva timp, cu ocazia altui concert, în semn de apreciere, fanii artistului au început să arunce cu pantofi pe scenă. Puya s-a oprit din cântat, începând să se semneze pe fiecare dintre aceștia. Momentul a fost foarte apreciat de publicul său. El chiar a venit și cu un mesaj pe rețelele de socializare, referitor la momentul prezentat.

„Fanii sunt pe primul loc, lor le datorez totul și merită să mă mai opresc din ce fac pentru o semnătura, două”, a scris Puya, în dreptul imaginilor postate în mediul online.

Vezi și: Fanii au aruncat cu pantofi în Puya, la un concert. Prima reacție a artistului: „O să încep să fiu stresat”

Puya este recunoscut pentru faptul că își apreciază foarte mult fanii, oferind și o declarație în acest sens, cu ocazia unui interviu:

„Nu mă stresează pozele și autografele...În ziua când n-o să vrea nici dracu o poză sau un autograf de la mine, abia atunci o să încep să fiu stresat.

Chiar dacă nu am timp să semnez toate hârtiile și să fac toate pozele, faptul că oamenii mă susțin, se gândesc la mine și mă apreciază și după 25 de ani de cântat, fie că au 15, fie 25 sau chiar 40+ e o binecuvântare pe care o simt în suflet și e dincolo de beneficiile materiale.

Nu puține au fost dățile când în cele mai negre zile ale mele am fost oprit pe stradă și încurajat de acești «necunoscuți» care te cunosc câteodată mai bine decât tine.

La sfârșitul zilei, ei sunt familia mea extinsă și sper din tot sufletul să nu îi dezamăgesc, deși oamenii sunt tot oameni, să nu uităm! Chiar dacă apar pe scenă și cântă... muzica unește oameni, nu e totul despre view-uri, topuri, statistici si followeri”, a spus Puya, pentru Click!

Vezi și: Puya, primele declarații după ce a fost prins drogat la volan: Nu mai fac reclamă la chipsuri, fac reclamă la Poliția Română

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PUYA (@puya_dragos)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel