Fanii au aruncat cu pantofi în Puya, la un concert. Prima reacție a artistului: „O să încep să fiu stresat”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Puya
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Puya

Puya a fost năvălit de pantofi în timpul concertului. Gestul artistului a fost emblematic.

Puya este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Acesta este îndrăgit de multe generații, iar necunoscuții de pe stradă care îl felicită îl umplu de speranță pe artistul de 43 de ani. Cu ocazia unui eveniment, artistul a fost bombardat cu încălțăminte. În timp ce cânta, fanii au început să se descalțe și să arunce cu pantofii în el, Gestul a devenit viral.

„Fanii sunt pe primul loc, lor le datorez totul și merită să mă mai opresc din ce fac pentru o semnătura, două”, a scris Puya, în dreptul imaginilor postate în mediul online.

Este apropiat de fanii săi

„Nu mă stresează pozele și autografele...În ziua când n-o să vrea nici dracu o poză sau un autograf de la mine, abia atunci o să încep să fiu stresat.

Chiar dacă nu am timp să semnez toate hârtiile și să fac toate pozele, faptul că oamenii mă susțin, se gândesc la mine și mă apreciază și după 25 de ani de cântat, fie că au 15, fie 25 sau chiar 40+ e o binecuvântare pe care o simt în suflet și e dincolo de beneficiile materiale.

Nu puține au fost dățile când în cele mai negre zile ale mele am fost oprit pe stradă și încurajat de acești «necunoscuți» care te cunosc câteodată mai bine decât tine.

La sfârșitul zilei, ei sunt familia mea extinsă și sper din tot sufletul să nu îi dezamăgesc, deși oamenii sunt tot oameni, să nu uităm! Chiar dacă apar pe scenă și cântă... muzica unește oameni, nu e totul despre view-uri, topuri, statistici si followeri”, a spus Puya, pentru Click!

 Își serbează ziua de naștere pe scenă

„Probabil, o să-mi serbez și ziua de naștere. Ăștia încă nu au aflat că, na, trebuie să-mi lase ziua liberă. Dar care e cel mai frumos mod de a sărbători ziua de naștere dacă nu alături de oamenii care te iubesc?”, a spus rapperul, pentru sursa precizată.

 

Momentele tensionante cu Melinda

După cum multă lume știe, Puya cu soția sa, Melinda, au participat la America Express, spre încântarea fanilor. Astfel, cei doi au avut momente tensionante în cadrul concursului.

Puya a fost stresat de faptul că Melinda era prea puțin îmbrăcată. Artistul și-a făcut griji pentru situația lor, având în vedere că erau într-o țară necunoscută. 

„Așa dezbrăcată stai? Eu când ai spus că îți pui costum de baie mă gândeam că îți pui și ceva după aia, nu așa dezbrăcată. Ești dezbrăcată. Nu suntem pe plajă, suntem pe marginea străzii. Pune-ți un tricou. Estetic, ca să zic așa, o dădea bine cum arătam noi acolo. Ce ar fi acum să stăm în chiloți la marginea străzii. Nu exagerez.”, a spus Puya la America Express.

Ce i-a răspuns soția sa

„Dacă aș fi pe plajă în costum de baie? Mor de cald. Nu pot să stau așa că mă ceartă soțul. Zici că ești în 1900 toamna. Mor de cald. Era foarte, foarte cald și clima umedă tare. Nu știu ce s-a întâmplat. ”, a mărturisit Melinda, soția artistului.

Citește și: Ce legătură a existat între Doina Teodoru și Mihai Bendeac. Iubita lui Scărlătescu l-a fascinat pe fostul jurat iUmor

Nu este primul moment tensionat între cei doi

Probele i-au făcut să aibă mai multe momente tensionante. Cu toate acestea, cei doi au trecut peste cu brio.

„Nu mai țipa la mine. Nu am auzit. Modul cum vorbești mie nu îmi convine. Mie nu îmi vorbești așa. Nu am înțeles, nu mai țipa la mine. Nu mai țipa la mine. E a treia sau a patra oară când faci asta și nu îmi place. Nu am auzi și gata, mai taci odată.”, a fost reacția lui Puya, după ce soția sa i-a spus că ar fi bine să plece de pe plajă.

Replica Melindei a conturat întreaga situație:

„De ce te-ai enervat? Am înțeles. Nu te certa cu mine iar acum.”, i-a răspuns și Melinda. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel