Scandal între Puya și Melinda, la America Express. Soția artistului, în sutien la autostop: „Ești dezbrăcată. Nu suntem pe plajă”

Data publicării:
Puya și Melinda, captură video Antena 1
Descriere foto: Puya și Melinda, captură video Antena 1

Puya și Melinda au trecut prin momente tensionate la America Express.

Puya și Melinda au trecut prin multe tensiuni la America Express. Chiar dacă sunt unul dintre cuplurile care se înțeleg și se coordonează cel mai bine pe traseu, presiunile și condițiile grele își spun cuvântul uneori. Astfel, într-un moment în care cei doi făceau autostopul, soția artistului a ales să îmbrace un sutien de baie, deoarece vremea afară era extrem de caldă. Rapperul nu a reacționat deloc bine când și-a văzut partenera în această ipostază, motiv pentru care a izbucnit o ceartă uriașă între ei. 

„Așa dezbrăcată stai? Eu când ai spus că îți pui costum de baie mă gândeam că îți pui și ceva după aia, nu așa dezbrăcată. Ești dezbrăcată. Nu suntem pe plajă, suntem pe marginea străzii. Pune-ți un tricou. Estetic, ca să zic așa, o dădea bine cum arătam noi acolo. Ce ar fi acum să stăm în chiloți la marginea străzii. Nu exagerez.”, a spus Puya la America Express.

Te poate interesa și: Cătălin Scărlătescu, de urgență pe mâna medicilor, la America Express: „Mor” Ce s-a întâmplat cu concurentul

Ce i-a răspuns soția sa

Melinda nu a fost deloc de aceeași părere cu soțul ei. Femeia consideră că este ceva firesc să stai în costum de baie, iar concepțiile din zilele noastre ar trebui să fie ceva mai diferite față de cum erau în trecut. Totuși, chiar dacă nu a fost de acord cu Puya, aceasta a preferat în final să își ia un tricou peste sutien, pentru a preveni restul certurilor.

„Dacă aș fi pe plajă în costum de baie? Mor de cald. Nu pot să stau așa că mă ceartă soțul. Zici că ești în 1900 toamna. Mor de cald. Era foarte, foarte cald și clima umedă tare. Nu știu ce s-a întâmplat. ”, a mărturisit Melinda, soția artistului.

Citește și: Ce legătură a existat între Doina Teodoru și Mihai Bendeac. Iubita lui Scărlătescu l-a fascinat pe fostul jurat iUmor

Nu este primul moment tensionat între cei doi

Acesta nu a fost însă singurul moment tensionat prin are cei doi au trecut în cursul ediției de pe 6 ianuarie. Probele grele i-au făcut din nou să ajungă în pragul unui scandal, când Puya a fost extrem de nervos pe faptul că soția sa îi spunea continuu să plece de pe plajă, acolo unde aveau de terminat o probă. Artistul a fost extrem de deranjat de atitudinea Melindei și de faptul că aceasta nu se află la prima abatere de acest gen.

„Nu mai țipa la mine. Nu am auzit. Modul cum vorbești mie nu îmi convine. Mie nu îmi vorbești așa. Nu am înțeles, nu mai țipa la mine. Nu mai țipa la mine. E a treia sau a patra oară când faci asta și nu îmi place. Nu am auzi și gata, mai taci odată.”, a fost reacția lui Puya, după ce soția sa i-a spus că ar fi bine să plece de pe plajă.

Pe aceeași temă: Puya: ”Fratele meu a murit mult prea devreme!”. Regretul cu care trăiește de peste 10 ani

 

În replică, Melinda spune că acesta nu avea motive de supărare, ci doar trebuia să o asculte și să facă cum a spus ea, pentru că știa mai bine ce trebuie să facă. 

„De ce te-ai enervat? Am înțeles. Nu te certa cu mine iar acum.”, i-a răspuns și Melinda. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel