Puya: ”Fratele meu a murit mult prea devreme!”. Regretul cu care trăiește de peste 10 ani

Data publicării:
Puya, foto America Express, Antena 1
Descriere foto: Puya, foto America Express, Antena 1

Puya a făcut o serie de dezvăluiri tulburătoare despre moartea fratelui său. 


Ediția America Express difuzată de Antena 1 în seara aceasta, de la ora 20:30, este una specială, pentru că aduce multe emoții și momente impresionante, într-o cursă pentru prima imunitate presărată cu misiuni inspirate de sărbătoarea mexicană intrată în Patrimoniul UNESCO: Dia de los Muertos. 

Astfel, tematica misiunilor prilejuiește confesiuni copleșitoare din partea vedetelor, despre pierderile care le-au lăsat răni adânci în suflete, experiența America Express dezvăluind fața lor cea mai vulnerabilă. 

”M-a năpădit un val puternic de emoție. Eu am lăsat în urmă Mexicul, familia de aici și toți prietenii și timpul a trecut foarte repede. Iar acum mi-am amintit de mama și îmi e foarte dor de ea. Am lăsat-o în urmă în Mexic... Venea în București să mă vadă o dată pe an. Până nu a mai venit, pentru că a avut un accident. Și din când în când revine sentimentul de vinovăție că nu am fost lângă ea când s-a întâmplat!”, a mărturisit Joaquin Bonilla.

Și Larisa Iordache a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa – pierderea mamei în anul 2021. 

”Mama mi-a arătat de fiecare dată cât de multă putere poate exista pe lumea asta 
într-o ființă umană. Ea a fost exemplul și sprijinul meu”, a declarat gimnasta, printre lacrimi. 

 


Andreea Antonescu nu și-a putut stăpâni lacrimile vorbind despre tatăl său, cel care a fost managerul André și care s-a stins din viață când trupa era în plină glorie.

 ”Faptul că eu eram certată cu el în momentul în care a plecat dintre noi – acesta este lucrul pe care-l regret cel mai tare. Atunci am învățat să spun oricui care contează în viața mea cât de mult reprezintă pentru mine. De multe ori m-am oprit, când eram singură, și-am privit în sus, gândindu-mă: ”.

De partea cealaltă, Cătălin Bordea a vorbit despre momentul șocant al abandonului suferit de el.  ”Tata a plecat când aveam doi ani. Iar mama era prea mică, m-a făcut la 16 ani. Practic, la mine părinții au dispărut din momentul în care eu am apărut”, a povestit Cătălin. ”Nu am știut niciodată ce înseamnă să ai tată. M-am născut deja fisurat. Tata mergea cu autobuzul și m-a lăsat acolo. A plecat și n-a mai apărut niciodată”, a continuat el. 

În ediția America Express din seara aceasta, de la ora 20:30, telespectatorii pot urmări întreaga confesiune, dar și toate celelalte momente impresionante, care dau cursei o încărcătură emoțională cu totul aparte, precum și deznodământul întrecerii, când se va acorda echipei câștigătoare imunitatea.

 

 

Drama care i-a marcat viața lui Puya

 

La rândul său, Puya a dezvăluit regretul pe care îl are în legătură cu pierderea fratelui său, în urmă cu zece ani, și cum l-a schimbat această dramă. ”Fratele meu a murit mult prea devreme. Chiar în ziua când s-a întâmplat m-a sunat și eu n-am putut să răspund la telefon, pentru că eram la concert. Atunci am schimbat macazul foarte mult. Am învățat să mă mulțumesc cu ceea ce am, nu să mă gândesc tot timpul la ce aș putea obține în plus. E important să te concentrezi asupra celor pe care îi ai lângă tine și să nu mai faci aceleași greșeli”, a spus artistul. 

 

În 2012, Alexandru Gărdescu, fratele lui Puya, a fost găsit mort în locuinţa din Marittima, Italia. Vestea morții tânărului i-a luat prin surprindere pe cunoscuți și apropiați, mai ales că Alexandru Gărdescu  urma să-și serbeze ziua de naștere doar câteva zile mai târziu. 

„El era în Italia, lucra acolo și la un moment dat m-a sunat cineva și mi-a zis că fratele meu nu mai e. Ăla a fost un moment de răscruce, mi-am dat seama că toată alergătura cu spectacolele nu merită. Uneori suna și nu puteam să îi răspund, mi-a părut foarte rău de momentele pe care le-am pierdut. Putea avea probleme și nu avea cui să i le spună", a mărturisit Puya la Antena Stars, cu ceva timp în urmă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel