Puya, primele declarații după ce a fost prins drogat la volan: Nu mai fac reclamă la chipsuri, fac reclamă la Poliția Română

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Puya, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Puya, Instagram

Puya a oferit primele declarații după ce a fost prins de poliție sub influența substanțelor interzise, la volan.

Puya a fost unul dintre artiștii care au urcat pe scena primei ediții a festivalului ”Beach, Please” organizat la Costinești, eveniment de muzică trap și de hip hop. Însă, pe lângă programul muzical pregătit, artistul a ținut să le ofere fanilor lui și o explicație, în urma ultimului eveniment în care a fost implicat. Deși nu a dat foarte multe detalii, Puya spune că a trecut deja peste asta, ba chiar ironizează situația.

„Măi fraților, m-ați văzut la televizor, ați văzut că dau bine, dau frumos zilele astea. Nu mai fac reclamă la chipsuri, fac reclamă la Poliția Română mai nou, să știți.”, a spus Puya, în cadrul festivalului ”Beach, Please”.

Ce spune Puya despre incident

Chiar dacă el a fost cel care a pornit acest subiect, simțind că are o obligație morală pentru fanii lui, Puya nu a vrut să ofere prea multe detalii. Acesta a mărturisit însă faptul că a trecut peste acea situație cu ajutorul oamenilor care-l iubesc și care i-au arătat tot sprijinul.

”Nu vreau să discut despre asta, adevărul se știe mai încolo. Ideea e că înainte să vin încoace eram super supărat, nu eram în depresie, că nu am timp de asta, dar eram super supărat că s-au spus multe despre mine și nu aveam cum să ripostez.

Când am ajuns aici am văzut o grămadă de lume care a venit, m-a susținut, a făcut poze cu mine, m-a încurajat. Vă jur că mi-a trecut, nu mai am nicio treabă. Vă mulțumesc, gata, m-ați scăpat.”, a continuat artistul.

Puya a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan

Puya a rămas fără permis de conducere, după ce un echipaj de poliție l-a oprit pe artist în trafic, iar acesta era sub influenta substanțelor interzise. Deși polițiștii îl opriseră inițial doar pentru un control de rutină, aceștia au decis, ulterior, să-l și testeze cu aparatul Drug Test. 

Un comunicat relatat de poliție arăta faptul că după acest incident, artistul a fost dus la INML pentru preluarea probelor biologice. Acestuia i-a fost deschis un dosar penal, iar pe toată perioada cercetării nu are permis de conducere.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel