Preparatul pe care Regina Elisabeta îl mănâncă zilnic, de 91 de ani. Cele trei ingrediente simple la care nu poate renunța

Data publicării:
Regina Elisabeta, foto Instagram/ The Royal Family
Descriere foto: Regina Elisabeta, foto Instagram/ The Royal Family

Regina Elisabeta, în vârstă de 96 de ani, consumă zilnic aceste alimente. 

Preferințele alimentare ale reginei Elisabeta sunt neschimbate. Ajunsă la 96 de ani, Majestatea Sa consumă, zilnic, același desert de care s-a îndrăgostit în copilărie.  

Regina a mâncat acest aliment în fiecare zi în ultimii 91 de ani

 Potrivit The List, regina este foarte conservatoare în privința alegerilor sale alimentare, preferând să mănânce multe dintre aceleași alimente în fiecare zi - inclusiv un desert despre care fostul său bucătar personal Darren McGrady spune că l-ar mâncat în fiecare zi din viața ei de când avea cinci ani (da, 91 de ani de când mănâncă același aliment). 

Și, potrivit lui McGrady, în timp ce regina mănâncă același mic dejun cam în fiecare zi (ceai și un bol de cereale  și optează pentru mâncăruri simple, cum ar fi puiul la grătar sau peștele la grătar (alături de un cocktail de gin sau ciocolată) în restul zilei, sandvișul "jam penny" este cel pe care l-a mâncat, cu fidelitate, toată viața ei.

Regina Elisabeta, surprinsă la kebab. Ce mâncare fast-food cumpără Kate și Prințul William: Nu comandăm la Palat, le ridicăm noi


Implică doar trei ingrediente, potrivit lui McGrady, care a lucrat pentru Majestatea Sa timp de 15 ani și care a spus că ar fi cerut acest sandviș în fiecare zi la ora ceaiului, indiferent cu cine lua masa. Tot ce aveți nevoie este pâine, gem și unt - și dacă vreți cu adevărat să vă simțiți „regal”, folosiți gem de căpșuni, spune el.

"Făceam gemul la castelul Balmoral cu căpșuni scoțiene superbe din grădini", spune el pe canalul său de YouTube. 
În ceea ce privește motivul pentru care sandvișul se numește "penny", este pentru că are legătură cu "dimensiunea vechiului penny englezesc", spune McGrady.

Poate că este monarh, dar gusturile ei sunt simple - după cum spune chiar McGrady, "regina nu a fost niciodată o gurmandă".

Care este dieta Reginei Elisabeta a II-a. Ce alimente au ajutat-o să ajungă la 96 de ani



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel