Regina Elisabeta, surprinsă la kebab. Ce mâncare fast-food cumpără Kate și Prințul William: Nu comandăm la Palat, le ridicăm noi

Foto: Instagram Royal Family
Descriere foto: Foto: Instagram Royal Family

Kate Middleton și Prințul William au recunoscut că mănâncă fast-food. Care e preparatul lor preferat. Nici Regina Elisabeta nu se lasă mai prejos.

Membrii Familiei Regale a Marii Britanii au un set de reguli destul de stricte și pe lângă neutralitatea politică, aceștia au câteva interdicții și când vine vorba de mâncare. 

Chiar dacă au acces la cele mai selecte, fine și delicioase preparate din lume, atât Regina Elisabeta, cât și Prințul William preferă să mai mănânce și fast-food.

Kate Middleton și Prințul William au dezvăluit că, odată la ceva timp, comandă mâncare de la fast-food.

Într-un interviu recent pentru BBC Radio 1, Kate Middleton a dezvăluit că adoră să comande curry, însă Prințul William nu îi împărtășește pofta, pentru că el nu este mare fan al mâncărurilor picante.

"Nu comandăm la Palat, în general. Avem grijă să mergem să ridicăm mâncarea"

 

Cuplul a mărturisit că nu comandă mâncarea direct la ușa Palatului și că, în general, un membru din staff-ul lor merge la restaurant pentru a ridica preparatele.

Întrebată care este mâncarea sa preferată, Ducesa de Cambridge a răspuns, fără să stea pe gânduri: "Curry, cu siguranță" și a adăugat râzând că: "nu comandăm la Palat, în general. Avem grijă să mergem să ridicăm mâncarea. Nu noi".

Prințul William s-a lăsat până la urmă influențat de gusturile soției sale, așa că a început să mănânce foarte des pui masala. Îi e foarte greu să aleagă între pizza și mâncare chinezească, dar recunoaște că îi este recunoscător polițistului care îi asigură protecția, pentru că datorită lui a mâncat pentru prima oară la Nando's, unul dintre cele mai apreciate fast-fooduri din Marea Britanie.

"Toată lumea iubește Nando's. De fapt, polițistul care e cu mine din nou astăzi este cel care mi-a luat Nando's în tot timpul ăsta, e vina lui", a declarat Prințul William, într-un interviu din 2020.

Totuși, plăcerea vinovată a lui Kate Middleton l-a molipsit pe Prințul William, care a ajuns să declarare că "ador curry-ul, dar să nu fie prea picant".

"Chicken masala, îl iubesc. Puțin aromat. Nu îmi place sosul vindaloo, să spunem", a mai adăugat fiul Prințului Charles.

Care e mâncarea fast-food preferată a Reginei Elisabeta, citește mai departe pe DC Medical.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Giorgiana Croitoru | Dată: 28 mai 2022, 21:30 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience