Care este dieta Reginei Elisabeta a II-a. Ce alimente au ajutat-o să ajungă la 96 de ani

Data publicării:
Regina Elisabeta, foto Instagram/ The Royal Family
Descriere foto: Regina Elisabeta, foto Instagram/ The Royal Family

Regina Elisabeta a II-a are o dietă foarte sănătoasă, având în vedere că abia a împlinit vârsta de 96 de ani. 

Dieta Reginei Elisabeta a II-a, ajunsă la onorabila vârstă de 96 de ani, a fost dezvăluită de Darren McGrady, unul dintre bucătarii personali ai Alteței, în cartea sa, Eating Royally: Recipes and Remembrances from a Palace Kitchen, precum și pe canalul său de YouTube, dar și în multe articole care au relatat obiceiurile sale alimentare.

Ceea ce îi place să mănânce în fiecare zi nu s-a schimbat prea mult în 60 de ani, susține McGrady.

Meniul Reginei

Ceai și biscuiți

Regina își începe ziua cu o ceașcă de ceai Earl Grey fierbinte, cu lapte, fără zahăr și câțiva biscuiți. În Anglia, fursecurile se numesc tot biscuiți. Biscuiții ei preferați din toate timpurile sunt Chocolate Bath Olivers, care sunt niște fursecuri crocante învelite în ciocolată. Aceste delicii sunt un fel de pre-mic dejun.

 

Mic dejun

După ritualul de dimineață, de îmbăiat și îmbrăcat, Regina Elisabeta a II-a își mănâncă micul dejun oficial, care constă în cereale reci, iar marca sa preferată se zvonește că ar fi Special K. Uneori, pe masă se pun și pâine prăjită și marmeladă. Ouăle sunt o raritate.

Masa de prânz

Prânzul este simplu și urmează un model bogat în proteine și cu conținut scăzut de carbohidrați. McGrady a declarat pentru The Telegraph că somonul scoțian (”limba de mare”) servit cu spanac și dovlecei este unul dintre preferatele ei. De asemenea, se știe că se bucură de o salată simplă cu pui la grătar. ”Când ia masa singură, este foarte disciplinată”, a spus McGrady, potrivit unui articol din Bustle: ”Fără amidon este regula”.

Ceai de după-amiază

Ceaiul de după-amiază este o necesitate pentru Regină, potrivit Cosmopolitan. Biograful regal, Katie Nicholl, a spus că în meniu sunt sandvișuri cu castraveți, prăjituri cu fructe și mai mult ceai Earl Grey.

McGrady a împărtășit rețeta sandvișului cu castraveți. Totul începe cu o felie de pâine albă care este unsă cu cremă de brânză, cu o notă de mentă proaspătă, iar deasupra sunt așezați castraveți rași foarte fin. Crustele sunt apoi tăiate și sandvișul este tăiat în două bucăți. 

Citește continuarea pe DC MEDICAL

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel