Povestea fostului sportiv român - milionar la 27 de ani. Caius Covrig, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

EXCLUSIV

Fostul baschetbalist Caius Covrig este invitatul Georgianei Ioniță Toader în emisiunea Oracolul Vedetelor, difuzată pe Spectacola și DC News. 

Caius Covrig a locuit timp de nouă ani în Statele Unite ale Americii și a jucat baschet în prima divizie NCAA. 

Caius Gabriel Covrig, pe numele să întreg, s-a născut pe 29 aprilie 1996 la Craiova. A început să joace baschet la vârsta de șase ani, la clubul Progresul București, sub îndrumarea doamnei antrenor Maria Roșianu. 

La 13 ani  a plecat în Turcia, la Galatasaray, unde a jucat timp de un an de zile. Pasiunea pentru sport a moștenit-o de la tatăl lui care, la rândul lui, a jucat în lotul național de baschet.


La 16 ani a pornit în marea aventură a vieții sale. S-a mutat în America, singur, devenind astfel primul român care a jucat în prima divizie NCAA, ajungând să fie premiat de însuşi Barack Obama, preşedintele Americii de la vremea respectivă. 

După 17 ani de baschet, dintre care 9 petrecuți în America, tânărul milionar s-a întors în România, unde își dorește să revoluționeze turismul. 

 

Nu ratați Oracolul Vedetelor, de vineri, 8 septembrie, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro  și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                    

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                        

 


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                     

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                    

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                       

Site: https://www.spectacola.ro/                        

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola          Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Dată: 08 sep 2023, 11:57 | Categorie: Oracolul vedetelor


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience