Shahbazimoghadam Mohammad Jawad, detalii din culisele serialului Lia – Soţia soţului meu / video

Data actualizării: | Data publicării:
LIVE

Shahbazimoghadam Mohammad Jawad este invitatul Andreei Cercel în emisiunea Oracolul Vedetelor, difuzată pe Spectacola și DC News. 

Săptămâna aceasta avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News, iar Shahbazimoghadam Mohammad Jawad este invitatul nostru. Implicat în diferite piese de teatru în prezent, dar și într-unul dintre cele mai urmărite seriale ale momentului, Lia - soția soțului meu, de pe Antena 1, acesta vine cu povești minunate de pe platourile de filmare, cât și din spatele cortinei.

A jucat până acum alături de nume mari din această industrie, motiv pentru care i-a rămas în minte și un sfat important pe care l-a primit de la un actor extrem de îndrăgit din domeniu și care i-a ghidat parcursul în această meserie. 

Revenind la serialul de pe Antena 1, acesta ne va povesti cât de greu i-a fost să intre în rolul lui „Fabian”, fratele doiniței Oancea, dar și cum se înțelege cu restul colegilor săi care fac parte din acest proiect. 

Cu toate aceste subiecte interesante, dar și cu multe altele, vă așteptăm vineri, 12 aprilie 2024. 

Nu ratați Oracolul Vedetelor, de vineri, 12 aprilie 2024, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro  și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                    

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                        


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                     

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                    

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                       

Site: https://www.spectacola.ro/                        

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola   Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Oracolul vedetelor


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel