Cum e viața la Survivor all Stars, în spatele camerelor. Elena Ionescu, informații inedite / video

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Elena Ionescu este invitata Andreei Cercel în emisiunea Oracolul Vedetelor, difuzată pe Spectacola și DC News. 

Săptămâna aceasta avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News, iar Elena Ionescu este cea care vine în studioul nostru cu povești din viața personală, dar și cu informații din culisele unuia dintre cele mai urmărite reality show-uri din țara noastră, Survivor All Stars. Dacă în 2020, artista era desemnată marea câștigătoarea a acestei competiții, acum, a părăsit show-ul după cea de-a doua săptămână de concurs, astfel încât ne de dezvălui ce nu a funcționat de această dată și dacă are vreun regret cu privire la eliminarea sa rapidă de la Survivor.

Știm că sunteți și foarte curioși cu privire la cum decurge o zi în Republica Dominicană, acolo unde concurenții nu au acces la telefoane sau nici măcar la un ceas, astfel încât Elena Ionescu ne va spune ce se întâmplă din momentul în care se trezesc, până seara târziu, când Faimoșii și Războinicii se pun la somn.

Cu toate aceste subiecte interesante, dar și cu multe altele, vă așteptăm vineri, 29 martie 2024. De asemenea, Elena Ionescu ne va răspunde și celebrelor întrebări din „Oracolul Vedetelor,” de unde veți putea afla informații inedite din viața artistei. 

Nu ratați Oracolul Vedetelor, de vineri, 29 martie 2024, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro  și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                    

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                        


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                     

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                    

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                       

Site: https://www.spectacola.ro/                        

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola         



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel