Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, este în doliu. Mama lui a murit: „Îți mulțumesc pentru tot”

Data publicării:
Cristina Cioran și iubitul său, sursa instagram
Descriere foto: Cristina Cioran și iubitul său, sursa instagram

Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, trece prin momente grele, după ce mama sa s-a stins din viață.

Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, trece prin momente dificile. Femeia care i-a dat viață a trecut în neființă, lăsând un gol imens în sufletul lui. Anunțul dureros a fost făcut chiar de el în urmă cu scurt timp.

Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, este în doliu, după ce mama lui a murit: „Îți mulțumesc pentru tot”

În semn de omagiu, Alex Dobrescu a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale pentru mama sa. Acesta i-a urat „drum bun” și i-a mulțumit celei care i-a dat viață pentru tot ce a făcut pentru el.

„Îți mulțumesc pentru tot! Drum bun, dragă mamă”, a scris Alex Dobrescu, pe rețelele sociale.

Te-ar putea interesa și: Cristina Cioran iubește din nou? Ce spune la un an de la despărțirea de Alex Dobrescu: „Am parte de dragoste, e acolo”

Te-ar putea interesa și: Secretul prin care Cristina Cioran reușește să treacă peste perioadele dificile din viața ei: „Așa îmi trece orice depresie și orice nemulțumire”

„Dacă e triunghi amoros, eu nu mă bag”. Cum a reacționat Cristina Cioran, după ce tatăl fiicei sale a fost surprins în compania unei alte femei

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă în urmă cu un an și jumătate au luat decizia de a se separa. Cei doi au împreună o fiică, pe nume Ema, în vârstă de 2 ani. Recent, Alexandru Dobrescu a fost surprins de paparazzi în compania altei femei. Despre această întâlnire a aflat și Cristina Cioran, care a afirmat că este doar o prietenă comună a celor doi.

„Am aflat adineauri de la una din colegele tale, dar este prietena noastră, Cristina Apostolache. Tot Cristina! Este tot actriță, e prietena noastră. Au fost, au ieșit la o cafea, trebuia și eu să merg să o văd pe Cristina, dar nu am reușit, am avut altceva de făcut. Nu e, nu e combinație… Nu e nicio problemă, oamenii pot să considere (n.r. că sunt împreună). Dar de ce nu îl sunați să îl întrebați? Ar putea să existe… Dar dacă e triunghi (n.r. amoros) eu nu mă bag!”, a spus Cristina Cioran, pentru EGO.

Te-ar putea interesa și: Romanița Iovan, detalii neștiute despre relația cu Irinel Columbeanu: „N-am zis la nimeni. Lumea nu știe nimic, vorbește vrute și nevrute”

Te-ar putea interesa și: Paula Chirilă, anunțată de Romică Țociu că i-a fost lovită mașina în parcare: „Numai asta îmi lipsea. Mi-a spus că e praf”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel