Amme, despre drumul spre succes: „Nu vorbesc despre asta, dar mi-a schimbat viața” / Oracolul Vedetelor

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Amme este invitata Andreei Cercel în emisiunea Oracolul Vedetelor, difuzată pe Spectacola și DC News. 

Amme este invitata săptămânii în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News. Cu un succes răsunător pe plan muzical, dar și cu o comunitate impresionantă de fani în mediul online, artista vine să ne vorbească despre succesul din spatele carierei sale și despre pașii pe care a fost nevoită să-i parcurgă până aici. 

Extrem de naturală și cu un optimism molipsitor, Amme ne va dezvălui în cadrul emisiunii și diferite detalii din viața personală, precum sacrificiile pe care a fost nevoită să le facă, pentru a-și îndeplini cel mai important vis, acela de a fi pe scenă, dar și cum s-a legat povestea de dragoste dintre ea și actualul soț, care este una ca desprinsă din povești. Cei doi se cunoșteau din liceu, însă aveau să se regăsească ceva mai târziu pe rețelele de socializare, iar de la un simplu mesaj, s-a ajuns la o căsnicie în toată regula.

În final, Amme ne va răspunde și întrebărilor din Oracolul Vedetelor, unde o veți putea cunoaște extrem de bine pe artistă și unde veți afla întâmplări inedite din viața sa. 

Cu toate aceste subiecte interesante, dar și cu multe altele, vă așteptăm vineri, 23 februarie 2024, la Oracolul Vedetelor.

Nu ratați Oracolul Vedetelor, de vineri, 23 februarie 2024, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro  și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                    

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                        


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                     

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                    

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                       

Site: https://www.spectacola.ro/                        

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola     





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel