Postul Crăciunului, beneficii pentru sănătate. Ce alimente alegem. Interviurile Spectacola și DC News

Data actualizării: | Data publicării:
Lector univ. dr. Elena Pogurschi, consultant nutriționist
EXCLUSIV
Descriere foto: Lector univ. dr. Elena Pogurschi, consultant nutriționist

Lector univ. dr. Elena Pogurschi, consultant nutriționist, vine la Interviurile Spectacola și DC News, joi, de la ora 18:30, pentru a explica totul despre alimentația din post. 

Postul Crăciunului ține 40 de zile, începând cu data de 15 noiembrie și sfârșind la 25 decembrie. În această perioadă, credincioșii nu consumă deloc alimente de origine animală, „de dulce”, așa cum sunt numite în popor carnea, brânza și ouăle. Această tradiție religioasă ar putea avea și rol terapeutic.

Lector univ. dr. Elena Pogurschi, consultant nutriționist, ne explică ce impact are postul asupra sănătății și care sunt alimentele care pot aduce beneficii reale organismului. 

 


Care sunt alimentele care nu ar trebui să lipsească din meniul de post, dar și ce boli putem evita prin urmarea acestei tradiții, aflați  joi, de la ora 18:30, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel