Pastila de Frumusețe: Cori Grămescu - “Vindecarea relației cu mâncarea și cu propriul corp” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Cori Grămescu, nutriționist și instructor de pilates, este invitata Georgianei Ioniță Toader, în emisiunea Pastila de Frumusețe, difuzată sâmbătă, ora 15:00, pe Spectacola, DC News și DC Medical. 

Cori Grămescu, nutriționist și instructor de pilates, vine în platoul Spectacola pentru a vorbi despre vindecarea relației cu mâncarea și cu propriul corp. 
Celebrul nutriționist a scris o carte - manual, cu sfaturi și exerciții practice, prin care vine în ajutorul celor care duc o luptă nesfârșită cu kilogramele în plus, cu dietele restrictive, cu lipsa de energie și, extrem de important - cu lipsa de încredere în sine. 


Cori Grămescu lansează cartea “Vindecarea relației cu mâncarea și cu propriul corp”.  


O poveste personală despre sănătate și echilibru, o carte cu recomandări și sfaturi atât din zona de sport, cât și din zona de nutriție, dar și prima carte din România cu un cerc de suport pentru toți cititorii.

Cu o carieră de peste 17 ani în care a lucrat cu peste 35.000 de oameni, Cori Grămescu ne dezvăluie care sunt cele mai mari greșeli pe care le putem face în încercarea de a slăbi, care este primul pas în schimbarea stilului de viață, dar și cum putem menține obiceiurile sănătoase pentru timp îndelungat. 

 


Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 27 mai, de la ora 15:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News, DC Medical, dar și pe DC News TV.

Youtube video image

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro  și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201           

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                 

 


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/             

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola           

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en             

Site: https://www.spectacola.ro/            

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola            

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel