Ozana Barabancea refuză cu desăvârșire participarea la America Express: „Eu sunt prea doamnă. Hai să ne revenim”

Data publicării:

Ozana Barabancea a dezvăluit care e motivul pentru care nu ar putea participa la un astfel de show de supraviețuire.

Foarte multe vedete primesc provocarea de a pleca în aventura vieții lor, la America Express, însă sunt puține cele care și acceptă să facă acest lucru. Majoritatea persoanelor publice nu sunt dispuse să-și părăsească confortul de care dispun acasă, pentru a se aventura în necunoscut, lucru care este valabil și în cazul Ozanei Barabancea. Artista spune că nu și-ar pune niciodată viața în pericol pentru acest joc, dar se consideră a fi și o „doamnă”, pentru a fi dispusă să mănânce tot ce presupun probele dure.

„Nu e vorba că nu aș fi competitivă, am avut niște intervenții chirurgicale care mă opresc să fac orice fel de risc. Și nu te supăra, eu sunt prea doamnă ca să stau să mănânc gândaci. Pe bune? Hai să ne revenim”, a declarat Ozana Barabancea, potrivit ego.ro.

Te-ar putea interesa și: Ozana Barabancea, despre trucurile de înfrumusețare la care apelează, la cei 53 de ani. Vedeta a dezvăluit secretul: „Îl pun pe față după ce îmi ud mâinile”

Cum arată meniul vedetei dintr-o zi 

Ozana Barabancea a slăbit spectaculos, în urmă cu ceva timp, motiv pentru care vedeta face sacrificii destul de mari pentru a se menține la greutatea ideală sau chiar pentru a mai scăpa de câteva kilograme în plus. În acest sens, vedeta spune că are la bază un stil de viață foarte sănătos. Mai mult, aceasta își prepară singură mesele, astfel încât să fie conștientă de ce și cum mănâncă.

„Azi mi-am gătit așa: pește cu iaurt și cu ou, și cu mărar. Am învelit dovlecel și am pus la cuptor. Asta am mâncat. Dimineața mi-am făcut iaurt cu semințe de chia, pus de seara, și cu merișoare fără zahăr, merișoarele erau uscate, și cu fructe proaspete. Cam asta mănânc. Fără dulciuri. Nu avem ce să facem, mai încercăm și noi alte variante. Mai dăm și noi jos”, a continuat aceasta. 

Citește și: Ozana Barabancea, despre credința în Dumnezeu: „Relația noastră este permanentă și Îi mulțumesc pentru tot ce mi-a dat”

Ozana Barabancea se mândrește cu vârsta sa

Vedeta, care este conștientă de vârsta sa și de trecerea timpului, spune că poate arăta oricând ca la 30 de ani, cu ajutorul filtrelor specifice de pe rețelele de socializare. În acest sens, gena a avut un rol foarte mare de jucat, recunoaște artista.

„Am o vârstă, am 53 de ani. Acum sincer, contează mult și „sămânța”. Sămânța este de bonton adică na. Copiii mei m-au conservat bine. Ce să zic”, a continuat ea, ppotrivit sursei citate. 

Mai mult, un alt secret este faptul că aceasta nu se lasă niciodată încărcată cu energii negative. Chiar dacă este persoană publică și, implicit, este expusă tuturor comentariilor negative, Ozana Barabancea spune că a învățat în timp cum să nu se certe cu persoanele care o judecă sau îi aduc critici. 

„Dau delete la comentariile care nu-mi plac. Nu mă mai cert cu nimeni. Nu știu dacă neapărat că mă încarc negativ, dar am învățat să dau delete. Am zic că este mai înțelept așa”, a declarat Ozana Barabancea.

Citește și: Ozana Barabancea, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentul în care a fost implicat fiul ei: ”Am fost paralizată psihic”. Cum se simte acum tânărul

Este adepta perucilor

Din look-ul ei fac parte și perucile, spunea Ozana Barabancea care mărturisea recent faptul că încă din cele mai vechi timpuri, femeile purtau ceva pe cap, pentru a deveni mult mai distinse.

„Am foarte multe accesorii de păr, pentru că eu consider că o femeie care poartă tot timpul ceva pe cap este mult mai elegantă și distinsă. Pornind de la Maica Domnului, care a avut tot timpul ceva pe cap, orice femeie care poartă un accesoriu care acoperă podoaba capilară este protejată. Am două geamantane de accesorii de păr și în continuare voi avea altele noi, pentru că voi cumpăra.”, spunea recent Ozana Barabacnea pentru viva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel