Ozana Barabancea, despre trucurile de înfrumusețare la care apelează, la cei 53 de ani. Vedeta a dezvăluit secretul: „Îl pun pe față după ce îmi ud mâinile”

Data publicării:

Ozana Barabancea a dezvăluit ce trucuri de înfrumusețare are, la vârsta de 53 de ani. 

Ozana Barabancea este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Vedeta se află acum într-o formă de zile mari și mulți oameni au rămas uimiți când au văzut transformarea prin care a trecut vedeta. Aceasta a apelat la operația de micșorare a stomacului și a reușit să slăbească peste 40 de kilograme. 

Ozana Barabancea, despre trucurile de înfrumusețare la care apelează, la cei 53 de ani

Jurata de la „Te cunosc de undeva” a dezvăluit ce trucuri de înfrumusețare are, la cei 53 de ani. Vedeta a mărturisit că își face gomaj pe față cu mălai.

„Pentru față, mălai cu apă, pe post de gomaj. Îl pun pe față după ce îmi ud mâinile”, a dezvăluit Ozana Barabancea pentru Viva.ro

Totodată, Ozana Barabancea a vorbit și despre operațiile estetice. Vedeta este de părere că  fiecare persoană este liberă să facă ce îi place pentru a arăta bine și pentru a fi împăcat cu propria persoană.

„Fiecare își face ce consideră că trebuie să își facă, pentru a arăta bine și pentru a fi împăcat cu el”, a mai adăugat ea.

Ozana Barabancea, despre pasiunea pentru peruci și pălării

Ozana Barbancea a recunoscut, de-a lungul timpului, că este pasionată de peruci și de pălării. În acest sens, vedeta a dezvăluit de unde a început această pasiune. 

„Am foarte multe accesorii de păr, pentru că eu consider că o femeie care poartă tot timpul ceva pe cap este mult mai elegantă și distinsă. Pornind de la Maica Domnului, care a avut tot timpul ceva pe cap, orice femeie care poartă un accesoriu care acoperă podoaba capilară este protejată. Am două geamantane de accesorii de păr și în continuare voi avea altele noi, pentru că voi cumpăra.

Cât despre cruci, am o colecție impresionantă, de peste 100 la număr, de toate formele. Îmi plac crucile mele, am aflat de la un fizician foarte credincios, nu-i spun numele, că Lumina Sfântă este suprapunerea câmpului magnetic electric, iar această suprapunere are loc în formă de cruce.

Și atunci am zis, clar, crucea înseamnă, de fapt, lumină! Le prefer pe cele ortodoxe. Sunt foarte atentă la design. Și fiica mea poartă o cruce.

În viața mea nu am avut diamante, dar când am primit niște diamante cu un prilej, i le-am oferit ei pe o cruce. Și, de atunci, Gloria, fiica mea, poartă la gât crucea cu diamante.

De Sfântul Mihail și Gavril, i-am oferit o cruce de aur cu perle de foarte bună calitate. Pe cea cu perle încă nu a apucat să o poarte. Crucile mele sunt și ale ei. Oricum, toate plăcerile mele sunt și ale ei”, a completat Ozana Barabancea pentru sursa citată.

Citește și: Cum a reușit Ozana Barabancea să slăbească peste 40 de kilograme: „Am zis că trebuie să fac ceva, dar mă simțeam sufocată”

Marinela Chelaru trăiește de pe o zi pe alta cu o pensie de 1.400 de lei. Actrița abia mai face față problemelor: "Sunt amărâtă”

Soțul Ilenei Stana Ionescu a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Cum se simte acum actorul, în vârstă de 96 de ani: "Am stat internat o săptămână"

Jorge a aflat în direct că soția sa a vrut să divorțeze: „Mă hotărâsem, eu nu mai pot așa.” Artistul a rămas șocat



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel