Ozana Barabancea, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentul în care a fost implicat fiul ei: ”Am fost paralizată psihic”. Cum se simte acum tânărul

Data publicării:
Captură video Youtube/ Mirela Vaida
Descriere foto: Captură video Youtube/ Mirela Vaida

Ozana Barabancea a trecut prin clipe cumplite recent, când fiul ei a suferit un accident foarte grav.

Ozana Barancea a fost invitată în cadrul podcastului realizat de Mirela Vaida pe Youtube, unde a dezvăluit unul dintre cele mai grele momente din viața ei, prin care a trecut recent. Fiul solistei a suferit un grav accident pe motocicletă, de unde s-a ales cu arsuri aproape pe tot corpul. Andrew, care aproape împlinește vârsta de 21 de ani, a trecut prin clipe cumplite, iar acum se află într-un amplu proces de recuperare. Artista a descris cu greu evenimentul care putea chiar să-i ia viața copilului său.

„Fiul meu a avut un accident de motocicletă. M-am speriat foarte tare, rănile au fost ca și cum era ars, bandajat 70% din corp, trebuia să mergem zilnic la spital. Am fost paralizată psihic. Fiica mea cu prietena lui îi schimbau bandajele, eu eram cea care se ducea la farmacie, casă, spital, casă. Asta s-a întâmplat recent, nu am vorbit despre asta. E îngrozitor când știi că pățește ceva copilul tău. I-am promis o bătaie, când se face bine. El acum toate examenele și le va da în toamnă. Prima oară când a ieșit afară a făcut deja o pată pe față, la mână nu a avut carne, a așteptat să-i crească carnea. El a căzut și a trebuit să meargă 800 de metri pentru a da de lume, era un deal, și era plin de sânge pe față, nu mai vedea cu ochiul drept și a găsit resurse să meargă la 30 de grade cu rănile alea și să le spună tuturor că nu s-a întâmplat nimic. Tatăl lui a venit acasă, l-a îngrijit, i-a dat putere, m-am bucurat să-l văd și eu. Indiferent ce probleme am eu cu el e vocea sângelui și ei trebuie să se vadă.”, a declarat Ozana 

„A rămas cu traume”

Mai mult, Ozana Barabancea spune că fiului său i-a fost cel mai greu să se privească în oglindă, pentru că arsurile i-au schimbat complet fizionomia. Acesta are și acum coșmaruri cu acea întâmplare îngrozitoare și cu imaginile care i-au marcat viața.

„El are filmul în cap, momentul ăla, a rămas cu traume, este încă proaspăt. A fost îngrozitor, ăsta a fost șocul lui, când s-a văzut în oglindă s-a speriat. Cred că trebuie să am răbdare cu el, sper să nu rămână cu cicatrici, am dat o avere pe toate cremele din lume și încă mai aștept să vină. Nu am plâns deloc, am urlat, eram isterică.”, a mai spus aceasta.

Ozana Barabancea, probleme de sănătate după operația de micșorare de stomac: "Nu puteam să mai cânt"

Ce spune Ozana Barabancea despre divorțul de soțul ei

Solista a divorțat de Sorin Terinte, tatăl copiilor ei, în 2004, când aceștia aveau vârste foarte fragede. Chiar dacă nu s-a mai întâlnit deloc cu fostul soț, aceasta spune că relația dintre bărbat și cei doi copiii a rămas una foarte bună.

„Copiii au suferit în urma acestui divorț, erau mici atunci. El a fost un bărbat frumos și consecințele frumuseții masculine s-au revăzut în viața lui. A fost mare iubire între noi, am cântat împreună în Anglia, au fost momente foarte frumoase. Acum el are a treia nevastă, s-a terminat, gata. Ne vorbim, dar nu ne mai întâlnim să nu o supărăm pe actuala nevastă, dar e bine că se întâlnește cu copiii. Tata e tata, indiferent cât de rău este. Eu le-am făcut o educație clară copiilor de mici. Mi-e frică de anturaje, îi mulțumesc pandemiei. Gloria a început să studieze pianul, citește, nu are nevoie să socializeze foarte mult, băiatul e cu prietena lui. Eu văd ce se întâmplă în școli, abia aștept să termine liceul fata mea.”, a mai spus solista.

Cu ce medie a terminat fata Ioana Ginghină anul școlar: „Nu am bătut-o la cap. Vrea să intre la liceul Tonița” / EXCLUSIV 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel