Ozana Barabancea, despre credința în Dumnezeu: „Relația noastră este permanentă și Îi mulțumesc pentru tot ce mi-a dat”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Mirela Vaida
Descriere foto: Captură video Youtube/ Mirela Vaida

Ozana Barabancea a vorbit despre relația specială pe care o are cu Dumnezeu.

Ozana Barabancea are o relație foarte specială cu Dumnezeu, găsind calea credinței în urmă cu mai mult timp. Artista a vorbit, în cadrul unei emisiuni, despre conexiunea pe care o simte cu Cel de Sus și despre cum a învățat să-L iubească și să-I mulțumească pentru toate lucrurile, fie ele bune sau rele. 

„Dumnezeu este cu noi toți, important este să fim noi cu ei, dacă nu este foarte simplu. În dragoste, este nevoie de doi. Dacă Îl iubești, și El te va iubi pe tine. Eu nu mă duc la Dumnezeu doar când am probleme, relația noastră este permanentă și Îi mulțumesc pentru tot ce mi-a dat, fie că sunt bune sau rele. Așa este normal, să-I dăm Slavă lui Dumnezeu pentru toate aceste probleme, ele ni se dau pentru a ne smeri, pentru a învăța să iertăm, este simplu. Dacă am învăța asta, am trăi mai înțelept. Încercăm să mergem și la biserică, iar de la Sfânta Liturghie nu trebuie să lipsim, măcar o jumătate de oră să stăm. La 7 am mers la Catedrală, de Sfântul Dumitru, nu era aglomerație. Când m-am întors, se făcuse coadă, pe unde trec eu de obicei se adună apoi lumea.”, a declarat Ozana Barabancea, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV:

Ozana Barabancea: ”Tata a făcut primul aparat de dializă din România”. Mama vedetei a murit, din lipsa acestui tratament

 

Ozana Barabancea s-a rugat la Sfântul Dimitrie

Celebra jurată de la „Te cunosc de undeva” a fost prezentă pe 26 octombrie la Catedrala din București, acolo unde s-a rugat la Sfântul Dimitrie, ocrotitorul Bucureștiului. Vedeta le-a explicat astfel celor care o urmăresc ce înseamnă, de fapt, timpul petrecut la coadă, înainte de a te ruga la un Sfânt, întrucât timpul nu este niciodată „pierdut”, după cum consideră foarte multe persoane, care nu au răbdarea și înțelepciunea necesară, pentru a ajunge până la final.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu și Sfântului Dimitrie pentru că m-a ajutat și așa a fost. Eu nu cred că existe persoane care să dorească să meargă la un sfânt și să nu ajungă, nu există așa ceva. Dacă vrei cu adevărat, ajungi. Te-ai gândit de ce este coadă la Sfântul Dimitrie?  Pentru că este ocrotitorul Bucureștiului, pentru că este grabnic ajutător și nu spun vorbe în vânt, iar noi trebuie să-i ducem lui o jertfă, când mergem la ziua lui. Nu este un timp pierdut cât stăm la coadă, putem citi acatistul, să ne rugăm, să ne adresăm, să facem o rugăciune, cine crede că pierde timpul greșește categoric. Este foarte simplu.”, a continuat aceasta.

 

Fiul artistei, implicat într-un grav accident de motocicletă

După cum spunea deja anterior, artista nu a primit doar lucruri bune de la Dumnezeu, ci și încercări grele, care i-a testat solistei credința și puterea de a face față acestor evenimente neplăcute. Unul dintre acestea a fost reprezentat de accidentul fiul său, petrecut în luna mai, când Andrew  a suferit un grav accident pe motocicletă, de unde s-a ales cu arsuri aproape pe tot corpul.

„Fiul meu a avut un accident de motocicletă. M-am speriat foarte tare, rănile au fost ca și cum era ars, bandajat 70% din corp, trebuia să mergem zilnic la spital. Am fost paralizată psihic. Fiica mea cu prietena lui îi schimbau bandajele, eu eram cea care se ducea la farmacie, casă, spital, casă. Asta s-a întâmplat recent, nu am vorbit despre asta. E îngrozitor când știi că pățește ceva copilul tău. I-am promis o bătaie, când se face bine. El acum toate examenele și le va da în toamnă. Prima oară când a ieșit afară a făcut deja o pată pe față, la mână nu a avut carne, a așteptat să-i crească carnea. El a căzut și a trebuit să meargă 800 de metri pentru a da de lume, era un deal, și era plin de sânge pe față, nu mai vedea cu ochiul drept și a găsit resurse să meargă la 30 de grade cu rănile alea și să le spună tuturor că nu s-a întâmplat nimic. Tatăl lui a venit acasă, l-a îngrijit, i-a dat putere, m-am bucurat să-l văd și eu. Indiferent ce probleme am eu cu el e vocea sângelui și ei trebuie să se vadă.”, a declarat Ozana  în cadrul podcastului realizat de Mirela Vaida.

Poate te interesează și: Doinița Oancea neagă presupusul scandal cu regizoarea Camelia Popa: „Nu are legătură cu realitatea” / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel