Obiceiul de la care Carmen Brumă nu se abate niciodată, la 46 de ani. Așa se menține în formă: „Exact asta fac”

Data actualizării: | Data publicării:

Carmen Brumă a dezvăluit cum se menține în formă, la 46 de ani.

Carmen Brumă a împlinit pe 9 mai 2023 vârsta de 46 de ani. În timp ce majoritatea femeilor caută în acest prag al vieții lor „rețeta” ideală prin care se pot menține în formă sau prin care pot scăpa de câteva kilograme în plus, celebrul nutriționist nu doar că a găsit-o, dar arată spectaculos la cea de-a 46-a aniversare. Nu este însă atât de simplu să arăți ca ea, dar nici foarte complicat, întrucât vedeta spune că ai nevoie de doar 20 de minute pe zi pentru a îndeplini ritualul la care ea apelează zilnic, pentru a se menține în formă. 

„Dacă tu ai 20 de minute pe parcursul unei zile și nu pot să cred că, indiferent cât de ocupată ai fi, nu le ai. 20 de minute își găsește oricine. Una dintre caracteristicile programelor mele este asta: ele durează puțin. În 20 de minute lucrezi tot corpul, fără echipamente suplimentare, în confortul propriei case. Eu în zilele mele pline cu multe filmări, mă trezesc la 5 dimineața și fac (n.r. antrenamentul) lângă pat. Exact asta fac.”, a spus Carmen Brumă, potrivit ego.

Te-ar putea interesa și: Ce salariu ar câștiga Mircea Badea de la Antena 3. Suma la care nu s-ar fi gândit nimeni

Carmen Brumă a slăbit peste 30 de kilograme în adolescență

Dacă acum a cunoscut, în sfârșit, formele ideale, în trecut, Carmen Brumă nu a fost la fel de norocoasă. Vedeta ajunsese să atingă obezitatea, lucru ce a fost cauzat de un șoc emoțional, pe fondul schimbării mediului de trai. Singurul refugiu pe care soția lui Mircea Badea l-a văzut atunci a fost mâncarea, iar kilogramele au început rapid să se acumuleze și ele. 

„A fost un punct zero în care eu m-am îndrăgostit de zona asta de sport și nutriție. Pe scurt, adolescentă fiind și concurentă la Miss Adolescența, am plecat cu toată familia în Moscova, acolo unde tatăl meu a primit un job. (…) În momentul ăla eu am intrat într-un soi de depresie pe care nu am conștientizat-o atunci. Ajunsă în Moscova, m-am refugiat în mâncare. Și am mâncat până când am pus aproape 40 de kilograme, pe care eu am avut senzația că le-am acumulat peste noapte.

Am avut un șoc emoțional și apoi am început să fac prostiile standard: nu mâncam zile întregi, până când cădeam din picioare. Am început să citesc și să mă documentez. Din păcate, în vremurile pe care le trăim, nu mai mâncăm de foame. Mâncăm de tristețe, de supărare, de plictiseală, de frustrare, de furie, ne mâncăm emoțiile.”, a povestit Carmen Brumă, în cadrul emisiunii de luni seara.

VEZI și: Carmen Brumă, motivul pentru care nu ține post: „Nu aș vrea să se înțeleagă greșit”

 

Cum arată stilul de viață al fiului său

Vedeta nu este atentă doar la stilul său de viață, ci este extrem de focusată și ca fiului ei să aibă o dietă extrem de echilibrată și sănătoasă. 

„Vlad are un regim potrivit unui copil de 8 ani care e activ, face mişcare şi e în creştere. Am reușit, de-a lungul timpului, să cădem de acord asupra unor reguli alimentare de bun-simţ, de la care ne abatem foarte rar: 3 mese pe zi, o legumă proaspătă la fiecare masă, desertul doar după masă, apă, nu suc, nu mâncăm 3 zile la rând aceleaşi alimente etc. Gătesc, dar şi comandăm.”, a declarat Carmen Brumă pentru Viva

Citește și: Ritualul de frumusețe peste care Carmen Brumă nu sare niciodată. Așa se ține departe de riduri: „E foarte important”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel