Ce salariu ar câștiga Mircea Badea de la Antena 3. Suma la care nu s-ar fi gândit nimeni

Data publicării:
Sursa foto: Mircea Badea, captură YouTube/ În gura Presei
Descriere foto: Sursa foto: Mircea Badea, captură YouTube/ În gura Presei

Mircea Badea s-ar fi dat singur de gol și ar fi dezvăluit cât câștigă din cadrul show-lui pe care îl moderează. 

Mircea Badea este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de la noi din țară. Chiar dacă este un personaj destul de controversat, care spune mereu lucrurilor pe nume și nu afișează niciodată transparență pe micile ecrane, publicul este mereu cu ochii pe el, pentru a vedea o abordare diferită asupra subiectelor zilei. Totuși, deși pe micile ecrane nu pare să nu aibă niciun secret, prezentatorul nu este la fel și în ceea ce privește viața personală, pe care atât el, cât și Carmen Brumă, au încercat mereu să o țină departe de ochii lumii.

În acest sens, toată lumea s-a întrebat de-a lungul timpului care ar putea fi câștigul lui Mircea Badea, de pe urma emisiunii pe care o prezintă de atât de mult timp. Și, când nimeni nu se mai aștepta să afle, se pare că acesta s-ar fi dat de gol singur, pe rețelele de socializare. Potrivit impact, moderatorul se plângea de faptul că ar fi plătit suma de 8.911 lei la stat, mai exact TVA-ul. Fanii nu au stat nicio clipă pe gânduri, au făcut un calcul rapid și au ajuns la concluzia că jurnalistul ar câștiga suma de 40.000 de lei net lunar, aproximativ 9.000 de euro. Pe lângă sursa de venit pe care o câștigă din cadrul emisiunii însă, Mircea Badea mai are și câteva afaceri, la care se adaugă și sumele câștigate de Carmen Brumă, antrenor de fitness și nutriționist. 

VEZI și: Adelina Pestrițu, ironizată de Mircea Badea pentru notele obținute la BAC: „Nu ai cum așa ceva”

Cât de greu a fost drumul spre succes

Dacă acum se bucură din plin de succes și are toate resursele necesare pentru a duce o viață cât mai de lux, în trecut, Mircea Badea a știut și ce este răul. Acesta trecuse deja de vârsta de 30 de ani când, deși era pe micile ecrane, mărturisește că banii nu erau deloc mulți, la vremea aceea.

„Eu la 30 de ani, deci de ziua mea, clar eram șomer și muritor de foame. A fost horror! Am avut multe perioade cu adevărat oribile din multe puncte de vedere. Unele din motive exterioare, altele din motive interioare. Adică aș putea, dacă aș ști să scriu și m-aş pricepe la treaba asta, aș putea să scriu niște tratate despre demonii interiori. Cum era să mor de foame și să te cunoască toată lumea? Nasol! Aveam 3 ore de matinal, cum s-ar spune mai nou, matinalul de dimineață și ne-am gândit bă, restul zilei ce facem? Să muncim dracului, să mâncăm”, și-a adus aminte Mircea Badea, într-o ediție a emisiunii „Descoperiți”, de la Antena 3.

Citește și: Cum se descurcă Mircea Badea în rolul de tătic. Ce spune prezentatorul despre educația fiului său: "Mă panichez foarte ușor"

Nu-și găsea deloc un loc de muncă

Mai mult, până să cunoască faima de care se bucură astăzi, Mircea Badea povestește cum nu reușea în trecut să-și găsească nici măcar un loc de muncă comun, unde depunea zilnic extrem de multe CV-uri. Cu toate acestea, chiar dacă așteptarea a fost ceva mai mare decât s-ar fi așteptat, se pare că totul s-a meritat, în final. 

„Și am fost și ne-am depus CV-uri pe vremea aia, de la firme auto, inclusiv la firmele de telefonie mobilă să ne angajăm la call-center. Nu ne angajau pe nicăieri, să ne înțelegem. Adică am încercat în cel puțin 20 de locuri și am ajuns și la brațele de muncă, adică la Oficiul Forțelor de Muncă, sector nu mai știu care și am depus acolo, ne-au luat ăia în evidență. Făcusem asta și a fost un eșec total. Adică nu ne-a angajat nimeni. Ne-au chemat la câteva interviuri, dar acolo cred că nu ne-am calificat”, a completat Mircea Badea.

VEZI și: Ce mănâncă fiul lui Carmen Brumă: „Gătesc, dar şi comandăm. Vlad are un regim potrivit unui copil de 8 ani”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel