Carmen Brumă, motivul pentru care nu ține post: „Nu aș vrea să se înțeleagă greșit”

Data publicării:

Carmen Brumă a dezvăluit care este motivul pentru care nu ține post.

Carmen Brumă, una dintre cele mai apreciate antrenoare de fitness din România, dezvăluie cp anul acesta nu ține post. Deși spune că aceasta este o alegere personală și că fiecare face ce vrea cu corpul său, vedeta vine cu câteva sfaturi pentru cei care au impresia că perioada postului ar putea avea și un efect dietetic. 


„Eu anul acesta nu am ținut postul. Nu este obligatoriu, fiecare face ce vrea cu corpul său. Scopul meu nu este să educ pe nimeni, nu aș vrea să se înțeleagă greșit, eu nu fac educație, educația se face acasă, în familie și la școală. Eu nu educ pe nimeni, eu doar împărtășesc experiențe, lucruri pe care le aflu, lucruri care mă interesează, pasiuni.
Dacă stilul meu de viață inspiră și motivează pe altcineva, nu pot să fiu decât fericită, dar nu este acesta scopul meu. Scopul meu în viață nu este să îi motivez pe alții, ci să fiu fericită cu mine, să fiu echilibrată, să fiu autentică. Dacă lucrul acesta are efect și asupra celorlalți, sigur, mă bucur și sunt recunoscătoare.”, a mai zis ea pentru Ego.

Greșelile din perioada postului care pot duce la îngrășare

„De exemplu, să zici că nu vrei să mănânci o masă pentru că poate vrei să mai slăbești și să ciugulești toată ziua, să ai niște cornulețe de post, niște sticksuri de post, niște alune, nuci, semințe pentru că ai auzit că sunt sănătoase și să ciugulești toată ziua, să nu îți stea gura, practic. Aceasta este o greșeală foarte mare, care duce la îngrășare”, a mai zis ea.

Carmen Brumă, fără haine, la 45 de ani. Ipostaza provocatoare în care s-a pozat soția lui Mircea Badea

5 SFATURI CA SĂ NU TE ÎNGRAȘI ÎN POST


1. Evită excesul de alimente foarte procesate, gen șnițel de post, hamburger de post, mezeluri de post, maioneză de post, care conțin cantități mari de carbohidrați simpli
2. Mănâncă suficiente proteine vegetale din surse diferite, astfel încât să ai toți aminoacizii esențiali!
3. Nu exagera cu dulciurile vegane care au creme/blaturi din nuci/caju/alune. E posibil să aibă mai multe calorii decât cele convenționale
4. Pentru o mai bună absorbție a fierului din sursele vegetale, adăugați o sursă de vitamina C (lămâie, suc de lămâie, pătrunjel )
5. Fă antrenamente scurte și intense care-ți accelerează metabolismul și stimulează masa musculară!”, a transmis Carmen Brumă pe rețelele de socializare. 

 

Cum ne întărim imunitatea

Mai mult, dacă vreți și „rețeta” unei imunități de fier, Carmen Brumă a vorbit și despre asta, în cadrul altei postări. Totuși, aici nu este vorba doar despre un factor, spune ea, ci despre un cumul de elemente. 

„Unul dintre cele mai căutate subiecte în această perioadă este stimularea sistemului imunitar sau întărirea sistemului imunitar. Așa cum am mai spus și în alte rânduri, eu cred că un sistem imunitar echilibrat nu se obține printr-o singură măsură, ci printr-un complex de măsuri, o conduită de viață, un stil de viață, care include o alimentație echilibrată, somn de calitate, mișcare practicată în mod constant, evitarea kilogramelor în plus, hidratare corespunzătoare, managementul stresului și, nu în ultimul rând, suplimente alimentare de calitate, la recomandarea medicului.”, a spus Carmen Brumă, pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel