Ritualul de frumusețe peste care Carmen Brumă nu sare niciodată. Așa se ține departe de riduri: „E foarte important”

Data publicării:

Carmen Brumă a vorbit despre ritualurile de frumusețe de la care nu se abate niciodată.

Carmen Brumă arată senzațional la vârsta de 45 de ani. Este una dintre cele mai cunoscute antrenoare de fitness de la noi din țară, dar și una dintre cele mai râvnite femei, întrucât deține, fără îndoială, formele ideale. Partenera de viață a lui Mircea Badea este foarte atentă cu stilul de viață pe care-l are în prezent, petrecând ore în șir în sala de fitness, dar axându-se și pe o dietă echilibrată. Pe lângă aceste lucruri, Carmen Brumă spune că mai are câteva secrete, pe care le-a transformat în timp în adevărate ritualuri. Așa își ține tenul departe de riduri și de imperfecțiuni, spune ea. 

„Eu cred că atunci când vrei să fii îngrijită și frumoasă, să-ți păstrezi atuurile pe care ți le-a dat natura pe termen lung e foarte important să fi constantă. Din punctul meu de vedere, demachierea dimineața și seara reprezintă un ritual de la care nu trebuie să te abați”, a mărturisit Carmen Brumă, potrivit spynews.

Te-ar putea interesa și: Salata care te scapă de vergeturi. Carmen Brumă: „Ajută să ai pielea hidratată, strălucitoare, dar ajută și la producția de colagen și elastină”

„Este un ritual de frumusețe și de echilibru mental foarte eficient”

Ritualurile nu se termină aici, spune Carmen Brumă. Imediat după ce se demachiază, aceasta își aplică mai multe creme pe ten, fiecare cu un rol bine întemeiat.

„De asemenea, aplicarea unei creme cu constanță, una pentru ochi, una pentru față, o cremă de protecție și în mod special sportul, care este un ritual de frumusețe și de echilibru mental foarte eficient”, a mai adăugat ea.

Nu în ultimul rând, din orice ritual de frumusețe nu ar trebui să lipsească o hidratare cât mai corectă, spune Carmen Brumă. 

„Hidratarea ar trebui să facă parte din trusa de îngrijire. Deci hidratare, îngrijire cu produse cosmetice, suplimente alimentare de bună calitate și sport”, a mărturisit nutriționistul.

Te-ar putea interesa și: Produsul care înlocuiește pâinea și are foarte puține calorii. Mihaela Bilic: „Merită să gustați! Aproape nu contează ca și aport caloric!”

 

Secretul pierderii kilogramelor în plus, după 40 de ani

În urmă cu puțin timp, vedeta vorbea pe rețelele de socializare despre schimbările ce apar după vârsta de 40 de ani, care, implicit, îngreunează procesul de slăbire. cu toate acestea, vârsta nu este o scuză, spune Carmen Brumă, care mărturisește faptul că se poți să ai abdomen cu pătrățele chiar și atunci. 

„E adevărat că după 40 de ani din cauza schimbărilor hormonale, grăsimea se depune mai mult in partea superioară a corpului, in special pe abdomen.
DAAAAR, asta nu înseamnă că după 40 de ani nu poți obține un abdomen plat si definit. E un pic mai greu dar cu dieta adecvată care să includă suficiente proteine, sport ( inclusiv cu greutăți), evitarea vârfurilor glicemice, somn de calitate, hidratare, SE POATE!!!
Există o opinie cvasi generală care se tot propagă de niște ani buni și ne spune nouă femeilor că după 40 de ani " ți-ai trăit traiul, ți-ai mâncat mălaiul" si că broboada si croștetatul sunt cam tot ce ți-a rămas. Vârsta de 40 de ani si după este și despre cum ți-o faci să fie!”, a scris Carmen Brumă, pe rețelele de socializare. 

Citește și: Ce dietă ține Mihaela Bilic: „Parizerul, merdenelele și cartofii prăjiți sunt slăbiciunile mele”. Secretul inedit prin care se menține în formă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel