Oana Roman le dă peste nas „moraliștilor” care deschid clonțul. Fiica lui Petre Roman a invocat Constituția României: „Jos cenzura”

Oana Roman îi provoacă pe „moraliști” prin Constituție. Ce a avut de spus despre concertul lui Gheboasă, de la Untold.

Oana Roman are câteva cuvinte de spus despre întregul eveniment cu Gheboasă și evenimentul de la Untold. Vedeta este recunoscută pentru intervențiile sale, ba chiar și explicațiile pe care le aduce în plus prin punctele de vedere argumentate. De această dată, deși nu a terminat mesajul integral de spus, Oana a punctat foarte clar că libertatea de exprimare este un drept căruia îi corespund și limitări. Spre a exemplifica acest lucru, vedeta a postat pe o populară platformă de socializare un videoclip cu o poză, cel mai probabil din Constituția României, iar asupra acestui text, vedeta a făcut un scurt comentariu.

Oana Roman dă de pământ cu „moraliștii”

Cu toate că nu știm către cine este îndreptat acest mesaj, deși cel mai probabil sunt alte vedete care îl susțin pe trapperul Gehboasă și care invocă, la rândul lor, libertatea de exprimare, Oana Roman a ținut să facă o scurtă descriere a dreptului prevăzut în Constituție referitor la libera exprimare. Ea invocă limitările acestui drept care se referă la punctele arătate de vedetă, în poza de mai jos.

„Bună dimineața, dragilor. Eu am început devreme astăzi pentru că a trebuit să încep demersurile pentru transferul Izei la noua școală. Uitându-mă pe Facebook am găsit niște postări ale unor oameni care au început să își dea cu părerea despre scandalul care a avult loc la Untold, cu acel concert și acel artist. Nu despre asta  vreau să vorbesc, ci despre moraliștii care s-au trezit comentând, inclusiv unii foarte cunoscuți care vorbesc despre libertatea de exprimare și care urlă „Jos cenzura”. Aș vrea să discutăm un pic despre ce înseamnă libertatea de exprimare, și că dacă vrem să ne dăm deștepți, trebuie să știm despre ce vorbim.”, a fost mesajul Oanei Roman din online.

Vezi și: Oana Roman, jefuită de oamenii în care avea încredere. Vedeta îi arată cu degetul pe vinovați: „Personalul din România...”

Vezi și: Mihai Mitoșeru, motivul pentru care oamenii divorțează: „Mă surprinde în continuare când aud de despărțiri”. Nu crede în relația de prietenie cu un fost partener 

Vezi și: Oana Roman și-a mutat fiica la o școală privată. Motivul pentru care Isa nu mai învață la stat: „Este o decizie pe care am luat-o amândoi”

Vezi și: Din ce câștigă Mihai Mitoșeru bani, cât nu e prezent pe micile ecrane: „Este activitatea cu care mă ocupam și înainte” / EXCLUSIV

Oana Roman a fost jefuită

Celebra vedetă, fiica fostului premier al României, Petre Roman, a avut parte de o experiență mai puțin plăcută. Astfel, vedeta a adus în vederea publicului său faptul că a fost jefuită de compania de curățenie cu care era în legătură contractuală.

„Aseară am vorbit despre faptul că nu mai am firmă la curățenie și am spus că o să vă povestesc ce s-a întâmplat și din acel moment am început să primesc zeci de mesaje cu întrebarea ce s-a întâmplat.

În același timp, s-au activat și haterii, niște nebune, bolnave psihic, care s-au apucat să trimită mesaje celor de la firma de curățenie spunându-le „Uitați ce face Oana după ce i-ați făcut curățenie pe gratis, cum dă în voi”. Ei bine, eroare totală. Eu nu fac nimic pe gratis și nici pe barter, ci doar pe bani și nu vreau să fac rău nimănui, pentru că situația stă altfel. Vreau să lămuresc pentru haterițele mele drăguțe și minunate și deștepte că eu nu fac nimic pe barter, nimic.Totul la mine este cu contract și totul este contra cost, ca să ne lămurim odată pentru totdeauna.

Mai fac postări fără să fiu plătită pentru prieteni sau pentru produse pe care le iubesc sau pe care le descopăr și îmi plac foarte tare și fac o dată un story, dar contractele pe termen lung se fac doar contra cost, asta ca să vă liniștiți și să nu vă mai agitați și să nu mai scrieți mesaje gen i-ați făcut moca. Este pe bani la mine, pentru că am ajuns în punctul în care nu mai fac nimic doar pe barter, asta ca să vă liniștesc un pic. 

În ceea ce privește firma de curățenie, acum cred spre două săptămâni, pur și simplu m-au anunțat că și-au încheiat activitatea și că au închis firma pentru că nu reușesc să găsească personal, pentru că personalul pe care îl găsesc în România, din păcate, nu își face treaba cum trebuie și, din păcate, fură, lucru care mi s-a întâmplat și mie, doar că, neavând camere să arate practic și fizic cine a luat ce, nu pot să fac mare lucru, dar am să apelez la voi ca să mă ajutați să recuperez niște chestii, dar firma și-a închis activitatea, pur și simplu, deci nu le fac rău. Ei și-au dat seama că nu au cum și au închis.”, a spus Oana Roman în mediul online.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 10 aug 2023, 19:37 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience