Mihai Mitoșeru, motivul pentru care oamenii divorțează: „Mă surprinde în continuare când aud de despărțiri”. Nu crede în relația de prietenie cu un fost partener 

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Facebook

Mihai Mitoșeru a vorbit despre principiile după care ar trebui să se ghideze o relație fericită, dar ne-a vorbit și despre fenomenul care pare că a acaparat lumea mondenă: despărțirile în masă.

Mihai Mitoșeru a prezentat alături de Grațiela Duban „Se strigă darul”, emisiune difuzată la Kanal D, unde cei doi erau alături de diferiți miri pe toată durata desfășurării evenimentului. În acest sens, pe lângă experiențele de viață care sunt evidente, aceștia și-au putut crea o imagine mai amplă a ideei de căsniciei și viață fericită, întrucât au văzut de-a lungul timpului extrem de multe cupluri care și-au jurat iubire. Cu toate acestea, în ziua de astăzi, pare că din ce în ce mai multe persoane ajung în prag de divorț, lumea mondenă fiind cutremurată în ultima perioadă de fel de fel de despărțiri neașteptate. I-am cerut astfel opinia și lui Mihai Mitoșeru cu privire la acest fenomen, pe care l-am rugat să identifice, din perspectiva sa, principalii factori din cauza cărora oamenii ajung să meargă pe drumuri separate.

„Cred că lumea a fost afectată de această pandemie. Știu cupluri care erau sudate, foarte bine unul cu celălalt, pe care îi vedeam atât de bine împreună și care s-au despărțit. Vorbim aici de oameni care sunt împreună de mulți ani, căsătoriți sau nu. Mă surprinde în continuare când aud de despărțiri ale unor oameni de la care nu mă așteptăm. Văd din ce în ce mai multe divorțuri și despărțiri. Rar mai văd oameni pe care îi cunosc și care să facă pasul spre căsătorie. Trăim într-o perioada în care oamenii nu mai sunt dispuși să se implici foarte mult în relații.

Cred că o relație fericită presupune că cei doi oameni să își dorească să construiască împreună, să fie bine împreună, să le placă totul împreună.”, a declara Mihai Mitoșeru, în exclusivitate pentru Spectacola.

Citește și: Mihai Mitoșeru, secretul prieteniei de-o viață cu Oana Roman: „Chiar dacă nu ne vedem sau nu vorbim mult timp....” / EXCLUSIV

Crede în prietenie după divorț?

Mihai Mitoșeru a trecut și el printr-o întâmplare similară. Prezentatorul a fost căsătorit cu Noemi, cei doi formând un cuplu minunat timp de 14 ani, pe care nimeni nu l-ar fi văzut despărțit. Cu toate acestea, ei au decis să pună punct căsniciei în 2019, spre uimirea tuturor celor care îi cunoșteau sau îi admirau. Acum, la 4 ani de la evenimentul trist, acesta nu s-a mai afișat cu o altă femeie, declarând în repetate rânduri faptul că și-ar dori o împăcare cu fosta soție. Cu toate acestea, Mihai Mitoșeru este de părere că nu se poate menține o relație de prietenie cu un fost partener, semn că el și fosta soție nu-și mai vorbesc.

„Nici eu nu cred că există prietenie reală între doi foști parteneri. Nu se poate mai ales dacă a fost o relație apropiată și o dragoste frumoasă. Cred că sunt rare exemplele în acest sens.”, ne-a mai spus acesta.

 
Cu ce se ocupă, cât emisiunea de la Kanal D e în pauză

Acum, cât emisiunea de la Kanal D este în pauză de ceva vreme, Mihai Mitoșeru nu pierde vremea. Acesta are extrem de multă treabă pe tot parcursul verii 2023, după cum ne declară chiar ei, astfel încât vacanța este la nivelul de vis, momentan.

„Prezint evenimente. De altfel, este activitatea cu care mă ocupam și înainte, cu care mă ocup și între filmările de la "Se strigă darul". Am multe evenimente în perioada asta, inclusiv nunți, botezuri, zilele orașului.”, a declarat Mihai Mitoșeru, în exclusivitate pentru Spectacola. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel