Oana Roman și-a mutat fiica la o școală privată. Motivul pentru care Isa nu mai învață la stat: „Este o decizie pe care am luat-o amândoi”

Oana ROman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana ROman, sursa foto Instagram

Oana Roman le-a dezvăluit fanilor săi care este motivul pentru care și-a retras fata de la școala de stat la care a învățat până acum.

Oana Roman a luat o decizie foarte importantă în ceea ce o privește pe Isa, fiica sa. Vedeta și-a retras fata de la școala de stat unde a învățat până acum și a decis să o mute la una privată, după modelul în care învață copiii foarte multor vedete de la noi din țară. Chiar dacă nu a fost o decizie ușoară, hotărârea a venit în urma faptelor pe care le-au făcut cei din acea unitate de învățământ, care ar fi urmat să mute din toamnă clasa Isei într-un container improvizat, povestește vedeta.

„O să vă explic de ce am hotărât să o mut pe Isa la o școală privată. A fost până acum la o școală de stat foarte ok, dar tocmai pentru că este o școală foarte bună și căutată, sunt foarte mulți copii veniți cu viză de flotant pentru clasa pregătitoare, drept dovadă nu mai este loc pentru copiii de clasa a treia și a patra în școală și varianta ar fi fost să învețe după masă sau în niște containere, în buricul orașului București. Nu vor avea baie, nu știm cum va fi cu căldura, ideea ca niște copii să stea în niște containere improvizate mie nu-mi dă... nu mă simt bine să știu că propriul meu copil merge la școală într-un container.”, a dezvăluit Oana Roman, pe rețelele de socializare.

Citește și: Mihai Mitoșeru, secretul prieteniei de-o viață cu Oana Roman: „Chiar dacă nu ne vedem sau nu vorbim mult timp....” / EXCLUSIV

Isa va învăța la o școală privată în Pipera

Așadar, noua școală va fi mult mai aproape de casă, povestește Oana Roman, care este extrem de încântată de decizia luată. Cea mică va beneficia de extrem de multe activități extrașcolare, iar un alt avantaj este și numărul mic de colegi pe care aceasta îi avea și care îi va permite învățătoarei să se ocupe în detaliu de toți copiii, fără excepție. 

„Am hotărât să o mutăm la o școală privată, care este aici, în Pipera, foarte aproape de casă. Pe lângă faptul că școala ei era în Floreasca, făceam cam 40 de minute în fiecare dimineață, am hotărât să o ducem aici, unde vor fi puțini copii în clasă, cu o învățătoare care va avea timp să aprofundeze mai bine materia. Va avea programe și ore extra, va fi într-un mediu foarte selectiv. Așa am decis.”, a continuat ea.

VEZI și: Mioara Roman a fost externată din spital. Cum se simte aceasta: „Doamne ajută să fie bine”

Oana Roman a luat decizia împreună cu Marius Elisei

Chiar dacă s-au separat deja de ceva vreme, Oana Roman spune că nu a luat de una singură decizia, ci împreună cu fostul ei soț. Deși cei doi nu au avut cea mai bună relație imediat după ce au pus capăt căsniciei, aceștia par că au îngropat securea războiului de dragul fiicei lor.

„Am avut mai multe discuții cu cei de la școală. Isa a fost și la o activitate de weekend la ei, pentru a vedea dacă se integrează. Astăzi am fost împreună cu tatăl ei pentru a avea o discuție cu cei de la școală. Este o decizie pe care am luat-o amândoi, ei îi place acolo și eu cred că ea se va dezvolta frumos, au foarte multe activități. Voi face și eu pentru copiii de acolo niște lecții de bune maniere, va fi contribuția mea pentru colegii Isei.”, a mai spus aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 04 aug 2023, 09:53 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience