Din ce câștigă Mihai Mitoșeru bani, cât nu e prezent pe micile ecrane: „Este activitatea cu care mă ocupam și înainte” / EXCLUSIV

Data publicării:
Sursa foto: Facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Facebook

Mihai Mitoșeru ne-a dezvăluit cum îi merge pe plan profesional, cât timp emisiunea de la Kanal D este în pauză.

Mihai Mitoșeru se bucură din plin de activitatea profesională pe care vara 2023 i-o oferă. Chiar dacă emisiunea de pe Kanal D, „Se strigă darul”, pe care o prezintă alături de Grațiela Duban, este momentan în pauză, acesta ne spune că nu stă deloc degeaba, ci are plină agenda de diferite activități. Și, dacă vă întrebați din ce își câștigă acesta banii, cât timp nu este pe micile ecrane, Mihai Mitoșeru ne-a dezvăluit aceste amănunte, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola.

„Prezint evenimente. De altfel, este activitatea cu care mă ocupam și înainte, cu care mă ocup și între filmările de la "Se strigă darul". Am multe evenimente în perioada asta, inclusiv nunți, botezuri, zilele orașului.”, a declarat Mihai Mitoșeru, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Cât despre colega sa de show, Mitoșeru spune că formează echipa ideală alături de Grațiela. Mai mult, acesta are doar cuvinte de laudă la adresa frumoasei soții a lui Andrei Duban.

„Foarte bine, suntem o echipa foarte frumoasă la Se Strigă darul!. Grațiela este o femeie talentată, ambițioasă, frumoasă.”, a continuat el.

Citește și: Mihai Mitoșeru, secretul prieteniei de-o viață cu Oana Roman: „Chiar dacă nu ne vedem sau nu vorbim mult timp....” / EXCLUSIV

Cel mai memorabil moment din cadrul show-ului de pe Kanal D

De-a lungul ediților în care a prezentat „Se strigă darul”, Mihai Mitoșeru spune că s-au adunat extrem de multe momente memorabile, însă, de departe, unul îi va rămâne în minte o lungă perioadă de timp.

„Au fost multe momente memorabile. Cea mai recentă pe care mi-o amintesc este momentul în care Grațiela Duban a căzut din cireș. A dorit să ne arate că este o sportivă desăvârșită și a apucat o creangă crezând că este o liana, însă aceasta s-a rupt și a căzut pe spate. Din fericire nu a pățit nimic. Reacția ei a fost una de zile mari, pentru că nu știa dacă să radă sau să plângă.”, ne-a mai spus Mihai Mitoșeru.

Citește și: Grațiela Duban, motivul principal pentru care oamenii ajung să divorțeze „Mă sperie ce se întâmplă în jurul nostru”. Secretul căsniciei longevive cu Andrei Duban

Cum l-au afectat știrile false

Statul de persoană publică vine mereu la pachet și cu aspecte negative, după cum probabil au experimentat deja pe propria piele extrem de multe vedete. Așadar, fake news-ul este una dintre consecințele acestui statut, iar Mihai Mitoșeru spune că nici el nu a fost ocolit de acest fenomen, care ia o amploare și mai mare de la o zi, la alta.

„Că să fiu sincer, m-au afectat mult timp. Știam că nu este adevărat ce se scria, dar mă întrebăm de ce au scris acel lucru, mai ales la început, acum mulți ani. Mă frământăm, nu știam ce să fac, doream să răspund dar fiind un fake news nici nu știam ce să răspund. Mă măcina gândul o perioada, apoi încercam să nu mă mai gândesc. Cu timpul te mai obișnuiești, dar tot te afectează.

Am multe regrete, nu cred că există om fără să privească în urmă și să nu se gândească că ar fi fost mai bine să facă lucrurile diferit.”, ne spune el.

VEZI și: Grațiela Duban, cu ochii în lacrimi. Nu poate trece peste moartea mamei: „Cred că ar fi mândră tare pentru tot ce am realizat”. Vorbele care i-au rămas și până astăzi în minte

Ce alte planuri de viitor are

„Să muncesc cât pot de mult, să am grijă de mama și de căței și să mă bucur de tot ceea ce îmi oferă viață și bunul Dumnezeu. Am învățat să mă bucur de orice, de oameni noi. Chiar de curând la un eveniment, la o cununie, mama miresei mi-a povestit cum tatăl miresei mă plimbă cu căruciorul în zona unde locuiau bunicii mei din partea tatălui.

Bineînțeles că nu îmi aduc aminte, dar mi-am dat seama cât de mică este lumea asta mare.”, a conchis el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel