Oana Roman, jefuită de oamenii în care avea încredere. Vedeta îi arată cu degetul pe vinovați: „Personalul din România...”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Oana Roman
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Oana Roman

Oana Roman a transmis publicului că o firmă de curățenie i-a produs pagube. Aspectul și mai interesant este faptul că angajații din România ar fi de vină pentru incovenient.

Oana Roman este una dintre cele mai populare vedete din showbizul românesc. Recent, vedeta s-a confruntat cu o situație ușor dificilă, fiind din nou pusă față în față cu persoanele care o „urăsc”, așa-zișii hateri. Oana Roman pare că a adoptat noua meserie de influencer, mai ales că are tot mai multe apariții în online. Ea își ține la curent publicul prin postările de pe rețelele de socializare. Ultima sa problemă a fost în jurul companiei de curățenie cu care a rupt legăturile contractuale. În timp ce anumite persoane au punctat că Oana nu i-a mai plătit după ce aceștia i-au prestat servicii, alții au presupus că angajații din cadrul companiei au furat obiecte din casa vedetei.

Ce a deranjat-o pe Oana Roman

În cele din urmă, adevărul este undeva la mijloc. Oana Roman a avut una dintre aparițiile sale în care a lămurit cum stă toată situația.

„Aseară am vorbit despre faptul că nu mai am firmă la curățenie și am spus că o să vă povestesc ce s-a întâmplat și din acel moment am început să primesc zeci de mesaje cu întrebarea ce s-a întâmplat.

În același timp, s-au activat și haterii, niște nebune, bolnave psihic, care s-au apucat să trimită mesaje celor de la firma de curățenie spunându-le „Uitați ce face Oana după ce i-ați făcut curățenie pe gratis, cum dă în voi”. Ei bine, eroare totală. Eu nu fac nimic pe gratis și nici pe barter, ci doar pe bani și nu vreau să fac rău nimănui, pentru că situația stă altfel. Vreau să lămuresc pentru haterițele mele drăguțe și minunate și deștepte că eu nu fac nimic pe barter, nimic.Totul la mine este cu contract și totul este contra cost, ca să ne lămurim odată pentru totdeauna.

Mai fac postări fără să fiu plătită pentru prieteni sau pentru produse pe care le iubesc sau pe care le descopăr și îmi plac foarte tare și fac o dată un story, dar contractele pe termen lung se fac doar contra cost, asta ca să vă liniștiți și să nu vă mai agitați și să nu mai scrieți mesaje gen i-ați făcut moca. Este pe bani la mine, pentru că am ajuns în punctul în care nu mai fac nimic doar pe barter, asta ca să vă liniștesc un pic. 

În ceea ce privește firma de curățenie, acum cred spre două săptămâni, pur și simplu m-au anunțat că și-au încheiat activitatea și că au închis firma pentru că nu reușesc să găsească personal, pentru că personalul pe care îl găsesc în România, din păcate, nu își face treaba cum trebuie și, din păcate, fură, lucru care mi s-a întâmplat și mie, doar că, neavând camere să arate practic și fizic cine a luat ce, nu pot să fac mare lucru, dar am să apelez la voi ca să mă ajutați să recuperez niște chestii, dar firma și-a închis activitatea, pur și simplu, deci nu le fac rău. Ei și-au dat seama că nu au cum și au închis.”, a spus Oana Roman în mediul online.

Și-a mutat fiica la o școală privată

Oana Roman a luat decizia de a își muta fiica la o altă școală, de la stat la una privată. Decizia vedetei a creat adevărate reacții în rândul publicului. Vedeta a venit și cu o explicație în acest sens.

„O să vă explic de ce am hotărât să o mut pe Isa la o școală privată. A fost până acum la o școală de stat foarte ok, dar tocmai pentru că este o școală foarte bună și căutată, sunt foarte mulți copii veniți cu viză de flotant pentru clasa pregătitoare, drept dovadă nu mai este loc pentru copiii de clasa a treia și a patra în școală și varianta ar fi fost să învețe după masă sau în niște containere, în buricul orașului București. Nu vor avea baie, nu știm cum va fi cu căldura, ideea ca niște copii să stea în niște containere improvizate mie nu-mi dă... nu mă simt bine să știu că propriul meu copil merge la școală într-un container. Am hotărât să o mutăm la o școală privată, care este aici, în Pipera, foarte aproape de casă. Pe lângă faptul că școala ei era în Floreasca, făceam cam 40 de minute în fiecare dimineață, am hotărât să o ducem aici, unde vor fi puțini copii în clasă, cu o învățătoare care va avea timp să aprofundeze mai bine materia. Va avea programe și ore extra, va fi într-un mediu foarte selectiv. Așa am decis.”, a continuat ea, pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel