Monica Tatoiu, probleme cu greutatea după ce a ținut dieta Balerinei: M-am îngrășat mai mult decât am slăbit

Data publicării:
Monica Tatoiu, foto Facebook
Descriere foto: Monica Tatoiu, foto Facebook

Monica Tatoiu a dezvăluit că a încercat o dietă extremă, însă rezultatele nu au fost cele așteptate. 

Monica Tatoiu a încercat să slăbească rapid, în urmă cu câțiva ani. Femeia de afaceri a urmat dieta Balerinei, în speranța că va scăpa rapid de cîteva kilograme. Inițial, ea a slăbit câte un kilogram pe zi, exact cum promite regimul alimentar, ulterior însă, vedeta s-a îngrășat mai mult decât a slăbit. 


„Dieta Balerinei mi-a dat-o cineva pentru persoanele care merg neapărat la o nuntă, la un botez. Slăbești trei sau patru kilograme, nici nu mai știu, am ținut-o acum patru ani. M-am îngrășat mai mult decât am slăbit. E o chestie rapidă, ca să intri într-o rochie, să nu dai încă 500-600 de lei pe rochie”, a declarat Monica Tatoiu la Antena Stars.

Ce presupune dieta Balerinei

„Dieta Balerinei este un regim de slăbit este o dietă hipocalorică cu rezultat sigure, însă nu este o dietă pe care să o umezi pe termen lung și nici nu este una care să fie ținută de cineva care nu are o stare de sănătate optimă”, a explicat femeia de afaceri, potrivit SpyNews.

 

Monica Tatoiu, secretul unei căsnicii fericite, aflat în al treilea mariaj: „Este un contract. Cu drepturi și obligații asumate de ambele părți”

A ținut dieta timp de patru zile

Dieta extremă i-a schimbat complet modul de alimentație vedetei, care spune că a ajuns să mănânce din patru în patru ore. 

„În primele două zile te doare capul, pentru că elimini foarte mult. Se ţine patru zile. Slăbeşti patru kilograme garantat, indiferent de vârstă. Ceaiul laxativ trebuie folosit cu măsură. Eu după această dietă mănânc din 4 în 4 ore disociat. Dimineaţa un sandwich de ardei cu brânză, la prânz grătar cu salată, seara un pahar de vin roşu cu legume la grătar. Măsura face diferenţa”, a completat ea.

Monica Tatoiu, dezvăluiri inedite despre prima noapte de amor: “Bine că am scăpat”

 "Dieta Balerinei"

Meniul 1 al dietei

08:00 – un ou fiert tare

10:00 – un ceai laxativ

12:00 – un pumn de stafide

14:00 – 100 de grame de brânză slabă de vaci

16:00 – 2 mere

18:00 – grătar de pui sau curcan cu salată verde

20:00 – o cană ceai laxativ

Meniul 2 al dietei

08:00 – o cană de cafea fără zahăr și fără lapte

10:00 – 2 ouă fierte (poți pune pe ele sare sau zeamă de lămâie)

12:00 – un pahar de suc de roșii

14:00 – 100 de grame de carne slabă la grătar sau o felie de pâine prăjită

16:00 – un măr

18:00 – 100 de grame de brânză de vacă, oaie sau capră

Monica Tatoiu, mărturisiri dureroase despre tatăl ei: „Nu știu unde e înmormântat”


Cum se menține în formă acum

După eșecul înregistrat cu dieta Balerinei, Monica Tatoiu s-a îndreptat către o dietă mai echilibrată, care îi permite să consume alimente variate și care o ajută să își mențină aceeași greutate. Ea spune că, de doi ani de zile, a câștigat un singur kilogram, în felul acesta. 

„Sunt niște principii care se bazează și pe consecvența ta. De trei ori pe zi, mănânci din 5 în 5 ore, în 30% din farfurie trebuie să fie legume, 30% trebuie să fie proteine, 30% fructe și 10% fibră. E important să bei 3 litri de apă pe zi și să nu mănânci cu 2 ore înainte să te culci.
Așa am pus doar un kilogram în 2 ani”, a completat Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu s-a făcut scafandru, la 65 de ani. Cât a investit vedeta în pasiunea ei: „Nu mă invidiați. Aici e o garsonieră sau un apartament cu două camere”


Momentul în care s-a luptat cu kilogramele în plus

Vedeta spune că singurul moment în care a avut probleme reale cu greutatea a fost atunci când a născut și ajunsese la 86 de kilograme. 

„Cele mai multe kilograme le-am avut după ce am născut, 25 kg am luat la 40 de ani. Am fost în Africa de Sud și am probat rochiile pe care le mai aveam, dar nu-mi mai veneau și atunci am zis „gata!”. Aveam 86 de kilograme”, a declarat femeia de afaceri.

Monica Tatoiu, la un pas de moarte: „Am zis să se întâmple repede, ca să nu simt nimic”. Cum a fost salvată vedeta



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel