Monica Tatoiu, mărturisiri dureroase despre tatăl ei: „Nu știu unde e înmormântat”

Data publicării:
Monica Tatoiu, foto Facebook
Descriere foto: Monica Tatoiu, foto Facebook

Monica Tatoiu a făcut o serie de dezvăluiri triste despre tatăl său. Vedeta a povestit ce relație avea cu tatăl ei, pe vremea când acesta era în viață.

Monica Tatoiu și-a deschis sufletul și a vorbit pentru prima dată de părintele său, care s-a stins din viață în urmă cu mai mulți ani. Vedeta a mărturisit că relația dintre ea și tatăl său nu a fost una prea bună. Bărbatul era un doctor foarte cunoscut, în timp ce fiica lui, Monica, își dorea foarte tare să devină o artistă, lucru ce l-a cam deranjat pe acesta. Monica Tatoiu a povestit  că ea și tatăl său se certau mai mereu și, de asemenea, unul dintre cele mai mari regrete ale Monicăi este că nu i-a spus niciodată părintelui ei că îl iubește.

 

„Nu știu dacă de iertare e nevoie. Îl visez pe tata când sunt momente grele care vin în viață. Tata e acolo, eu vorbesc cu tata. Îmi reproșez că nu i-am spus niciodată că-l iubesc. Noi tot timpul ne-am certat, el avea ideea că femeile sunt proaste, că femeile care fac artă sunt c****. (…) El fiind un mare doctor, un geniu”, a spus Monica Tatoiu în cadrul unei emisiuni TV.

 

Mai mult decât atât, Monica Tatoiu a mărturisit că era influențată negativ de mama sa, deoarece aceasta s-a căsătorit cu tatăl ei din obligație, nu din iubire. Vedeta a mai spus că tatăl ei s-a stins din viață în urmă cu mai mulți ani și nu știe nici măcar unde este înmormântat.

„Nu i-am spus niciodată că îl iubesc, pentru că am fost influențată de mama, care nu și-a iubit niciodată soțul. A fost o căsătorie aranjată. Nu i-am spus niciodată și nu l-am îmbrățișat niciodată. Nici nu știu unde e înmormântat tata, că eu nu le am cu morții și de-astea, dar din când în când îi fac o masă la un așezământ”, a mai adăugat vedeta.

 

Monica Tatoiu, dezvăluiri inedite despre prima noapte de amor

 

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Monica Tatoiu a făcut o serie de dezvăluiri inedite despre viața amoroasă. Vedeta a povestit că a făcut asta pentru a face în ciudă părinților săi. Mai mult decât atât, Monica Ttatoiu a povestit că nu-și aduce aminte prea bine cum a decurs prima noapte de amor.

Denise Rifai, realizatoarea emisiunii, a întrebat-o direct pe Monica Tatoiu cum și-a început viața sexuală. Fără nicio ezitare, vedeta a răspuns imediat. Monica Tatoiu a spus că acum realizează că a fost o tâmpenie, însă s-a bucurat totuși de faptul că a scăpat repede de experiența primei nopți de amor.

„Exact, nici nu mi-a plăcut. Nici nu mai țin minte cum a fost, dar bine că am scăpat. E o tâmpenie. Virginele nu sunt iubite de bărbați. Când am fost iubită de bărbați, atunci a fost mișto”, a spus Monica Tatoiu.

 

Monica Tatotiu a ținut să  îi dea un sfat și fiului ei.  Mai exact, acesta nu-l sfătuiește să aibă lângă el o virgină.

 

„Așa l-am învățat și pe fiu-miu, „stay away de virgine și dacă se poate chiar cu femei mai în vârstă decât tine”. Virginitatea e o tâmpenie. E bine să învețe să se protejeze fetele ”, a mai spus femeia de afaceri la Kanal D.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel