Monica Tatoiu, dezvăluiri inedite despre prima noapte de amor: “Bine că am scăpat”

Data publicării:
Monica Tatoiu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Monica Tatoiu, sursa foto Facebook

Monica Tatoiu a făcut dezvăluiri fără perdea despre prima noapte de amor.  Vedeta a povestit și care este cel mai mare regret din viața ei.

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Monica Tatoiu a făcut o serie de dezvăluiri inedite despre viața amoroasă. Vedeta a povestit că a făcut asta pentru a face în ciudă părinților săi. Mai mult decât atât, Monica Ttatoiu a povestit că nu-și aduce aminte prea bine cum a decurs prima noapte de amor.

Denise Rifai, realizatoarea emisiunii, a întrebat-o direct pe Monica Tatoiu cum și-a început viața sexuală. Fără nicio ezitare, vedeta a răspuns imediat. Monica Tatoiu a spus că acum realizează că a fost o tâmpenie, însă s-a bucurat totuși de faptul că a scăpat repede de experiența primei nopți de amor.

„Exact, nici nu mi-a plăcut. Nici nu mai țin minte cum a fost, dar bine că am scăpat. E o tâmpenie. Virginele nu sunt iubite de bărbați. Când am fost iubită de bărbați, atunci a fost mișto”, a spus Monica Tatoiu.

 

Monica Tatotiu a ținut să  îi dea un sfat și fiului ei.  Mai exact, acesta nu-l sfătuiește să aibă lângă el o virgină.

 

„Așa l-am învățat și pe fiu-miu, „stay away de virgine și dacă se poate chiar cu femei mai în vârstă decât tine”. Virginitatea e o tâmpenie. E bine să învețe să se protejeze fetele ”, a mai spus femeia de afaceri la Kanal D.

 

Cel mai mare regret al Monicăi Tatoiu

 

Monica Tatoiu a mărturisit și care este cel mai mare regret al său.

”Îl visez pe tata când sunt momente grele în viața mea. Îmi reproșez că nu i-am spus că îl iubesc. Pentru că m-am luat după mama, care era o căsătorie aranjată și care nu l-a iubit niciodată. Nici nu l-am îmbrățișat. Emoțiile trec, regretele rămân”, a spus Monica Tatoiu



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel